RuthlV5 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:44 #1 Varsa güvenilir bir yerden indirmek istiyorum. Var mı bilen birileri? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 17:58
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.015 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:38 #2 Blasphemous Türkçe Yama [swat] Proje Yöneticisi Swat Çeviri @Topal Şeytan Test Swat Paketleme Swat EL ÇEVİRİSİDİR. @Topal Şeytan Kardeşime Teşekkür Ederim. Virus total linkini bırakıyorum. winrar sfx ile exe yaptım... sinnerclownceviri.net Bu yama güvenilirdir, ben de bunu kullanmıştım. Siteye kayıt olup konuyu beğendikten sonra indirebilirsiniz.
Blasphemous Türkçe Yama [swat] Proje Yöneticisi Swat Çeviri @Topal Şeytan Test Swat Paketleme Swat EL ÇEVİRİSİDİR. @Topal Şeytan Kardeşime Teşekkür Ederim. Virus total linkini bırakıyorum. winrar sfx ile exe yaptım... sinnerclownceviri.net Bu yama güvenilirdir, ben de bunu kullanmıştım. Siteye kayıt olup konuyu beğendikten sonra indirebilirsiniz.