Blasphemous Türkçe yama var mı?

Triumphal

Centipat
Katılım
31 Aralık 2023
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'de oyun indirime girmiş. 3 dolar civarı, Türkçe yamasını kurarım diye aldım da, düzgün yama bulamadım. Oyunu iade etmek istemiyorum, bayağı içine çekti oyun beni. Yamayı bulan arkadaş paylaşabilir mi?
 

 
 
Epic Games ile Steam bir olur mu ki.

Teşekkürler, deneyeceğim.
 
Denediniz mi? Ben birkaç tane denedim ama ben de işe yaramadı daha doğrusu cihazımın iyi olmasına rağmen dosyaların aktarılma sırasında aşırı yavaş kaldığını gördüm tam 3 kez denedim aşırı derecede yavaş yapiyor CPU'ya yük bindiriyordu ben de siz yapabildiniz mi diye soracaktım (laptop bu arada).

Denediniz mi? Ben birkaç tane denedim ama ben de işe yaramadı daha doğrusu cihazımın iyi olmasına rağmen dosyaların aktarılma sırasında aşırı yavaş kaldığını gördüm tam 3 kez denedim aşırı derecede yavaş yapiyor CPU'ya yük bindiriyordu ben de siz yapabildiniz mi diye soracaktım (laptop bu arada).
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20241110_163958.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 110
Dostum KreBteX in atmış olduğunu linkten indirebilirsin. Ben indirdim ve kurdum, kurulum aşamasını anlatamam çünkü yama tartışmasını açalı 1 ay olacak. Arkadaşın attığı linkten hesap oluşturun ve yamayı kurun. Zaten sitenin kendisinde ne yapılması gerektiği yazıyor, ben sıkıntısız oynadım bitirdim.
 
Ben de oradan indirdim aslında ama bir sorun çıkıyor ben de dediğim gibi dosyaları değiştirme aşamasında çok bekletiyor aşırı derecede yavaş yapıyor bazen duruyor yine de teşekkür ederim iyi günler.
 
Yama için sana önerdiğim sitede ''data.unity3d adlı dosyanın adını değiştirebiliyorsan uzantısı ile değiştir, değiştiremiyorsan dosyayı sil yamayı kur'' yazıyor. Bende sıkıntı yaşamıştım, dediğim dosyayı silince sıkıntısız, sorunsuz çalıştı oyun yamasıyla beraber. Oyunun crack mi orjinal mi oda önem arz ediyor. Steam'den aldıysan dediğim gibi yap.
 

Epic'den aldım kanka benim direkt dosyaları aktarma sırasında sorun oluyor eminim aktarma bittiginde dediginiz gibi yapinca düzelir ama aktarma aşırı yavas kalıyor teşekkürler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…