Taha5858 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3050 6GB İşlemci İ5 13. Nesil Epic Games'ten indirimdeyken almıştım oyunu indirdim oyuna girince bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (4).png 12,4 KB · Görüntüleme: 69
Epic Games'ten indirimdeyken almıştım oyunu indirdim oyuna girince bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım?
Blasthof Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #2 Taha5858 dedi: Epic Games'ten indirimdeyken almıştım oyunu indirdim oyuna girince bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin veya oyunu açarken yönetici olarak açmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Taha5858 dedi: Epic Games'ten indirimdeyken almıştım oyunu indirdim oyuna girince bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin veya oyunu açarken yönetici olarak açmayı deneyebilirsiniz.
FSFO Yoctopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #3 Taha5858 dedi: Epic Games'ten indirimdeyken almıştım oyunu indirdim oyuna girince bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer Türkçe yama varsa Steam Türkçe yaması olduğu için açılmıyor olabilir, bir de Epic Türkçe yaması yapıp dene. Artı 0 Eksi
Taha5858 dedi: Epic Games'ten indirimdeyken almıştım oyunu indirdim oyuna girince bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer Türkçe yama varsa Steam Türkçe yaması olduğu için açılmıyor olabilir, bir de Epic Türkçe yaması yapıp dene.