Blaster 4TN Nasıldır?

Teknik servisi konusunda yeterince bilgi olsa aslında başarılı bir fiyat performans ürününe benziyor. Benim de aklımda bu aralar.
Bir discord grubundan birisinde çıkmış iade etmişler sıkıntı çıkarmadan.

Bir Discord grubundan birisinde çıkmış iade etmişler sıkıntı çıkarmadan.

Hocam bu dediğiniz gayet güzel fakat bir de bozulmuş laptopu tamir etme işi var. Umarım o konuda da başarılı olurlar . Bu arada, laptopta kullanılan malzeme hakkında bir bilginiz var mı? İzlediğim bir inceleme videosunda (7TN'ydi sanırım) alüminyum kasa var deniyordu.

Bilmiyorum fakat alüminyum ve plastikte vardı kasada sanırsam.

kasası Medion erazer p15 kasasına sahip soğutması hakkında da baya bi olumlu yönde söylentiler duydum
burada da aynı kasaya sahip bi modelin incelemesi var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
içi ise şu şekilde

Aynen bunlar Clevo NH50ED/NH50RC tipi kasalar oluyor soğutması güzel.
Avustralya'da da satışa çıkan modelleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@asdaa bende sizden öğrenmiştim bu kasanın tipini modelini farklı bi başlıktan ,e soğutması da iyiyse alınabilir o zaman .(tabi ekran , renk kalitesi de önemli)

3. nesil olur diye düşünüyorum acikcasi ama bekleyebilirsin tabii.

Teknik servisi konusunda yeterince bilgi olsa aslında başarılı bir fiyat performans ürününe benziyor. Benim de aklımda bu aralar.

Teknik servis olarak bayağı eskiler. Bildiğim kadarıyla eksa elektronik tarafından kurulmuş bir marka. Yani teknik servisi daha köklü 20 30 yıllık geçmişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…