MetarXy Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Mağzamda şu an blastx frenzy var acaba alınır mı? Alan varsa memnun mu genellikle tabanca da classic, frenzy, ghost ve sheriff oynuyorum sizce başka bir skin mı beklemeliyim yoksa blastx frenzy alim mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Mağzamda şu an blastx frenzy var acaba alınır mı? Alan varsa memnun mu genellikle tabanca da classic, frenzy, ghost ve sheriff oynuyorum sizce başka bir skin mı beklemeliyim yoksa blastx frenzy alim mı?
Khalens Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12450 HX-16GB RAM-RTX 4050 Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #2 Frenzy'i ne sıklıkla oynadığını bilmiyorum fakat öncelikle en çok oynadığın silahlara skin almanı öneririm.
Frenzy'i ne sıklıkla oynadığını bilmiyorum fakat öncelikle en çok oynadığın silahlara skin almanı öneririm.
MetarXy Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #3 Khalens dedi: Frenzy'i ne sıklıkla oynadığını bilmiyorum fakat öncelikle en çok oynadığın silahlara skin almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten oynadığım silahlarda şu an istemiyceğim kadar var o yüzden frenzy oynuyorum ondan söyledim.
Khalens dedi: Frenzy'i ne sıklıkla oynadığını bilmiyorum fakat öncelikle en çok oynadığın silahlara skin almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten oynadığım silahlarda şu an istemiyceğim kadar var o yüzden frenzy oynuyorum ondan söyledim.
Khalens Decapat Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12450 HX-16GB RAM-RTX 4050 Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #4 MetarXy dedi: Zaten oynadığım silahlarda şu an istemiyceğim kadar var o yüzden frenzy oynuyorum ondan söyledim. Genişletmek için tıkla... o zaman alınır dostum.
MetarXy dedi: Zaten oynadığım silahlarda şu an istemiyceğim kadar var o yüzden frenzy oynuyorum ondan söyledim. Genişletmek için tıkla... o zaman alınır dostum.