Blazer vs Air Flight Lite

lindicious

Hectopat
Bu iki ayakkabı arasında kaldım. Fiyatları aynı, 1700TL. Sizce hangisi? Belki benzer model deneyimleyen birileri vardır.

blaz.PNG
air.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi iki farklı stil bakmışsın. Benim tarzım blazer mesela. Alır giyerim arada bile kalmam. Fakat sen ne seviyorsun önemli olan o. Blazer Air Fight'e göre daha kibar bir duruşa sahip.

İnternetten alıyor olmasam ikisini de deneyince net bir karara varırdım ama Online alışverişin tek dezavantajı maalesef. Pantolonun altında hangisi daha iyi olur sence? Blazer modelinden kullanıyorsun sanırım. DOKULU RAHAT PANTOLON SLIM FIT JOGGING FIT PANTOLON bu tarzlarda pantolonlar giyiyorum bu ve farklı renklerde.

Blazer seçerdim ben. Hangi siteden alıyorsun bu arada?

Nike'ın kendi sitesinden.

İnternetten alıyor olmasam ikisini de deneyince net bir karara varırdım ama Online alışverişin tek dezavantajı maalesef. Pantolonun altında hangisi daha iyi olur sence? Blazer modelinden kullanıyorsun sanırım. DOKULU RAHAT PANTOLON SLIM FIT JOGGING FIT PANTOLON bu tarzlarda pantolonlar giyiyorum bu ve farklı renklerde.

Onlarca Nike ayakkabım var. Blazer güzel bir model. Yüksek bilekli olanını kullanmıyorum düz olanı kullanıyorum. Yüksek bileklikli kullanan şirketimizde biri var ve dar paça pantalon giyen biri uzun boylu (1.90) çok iyi duruyor. Senin bu pantalonundan hiç giymedim. Paçası bol mu dar mı bunun? Bolsa üstünden geçirirsin darsa içine sokarsın.

Onlarca Nike ayakkabım var. Blazer güzel bir model. Yüksek bilekli olanını kullanmıyorum düz olanı kullanıyorum. Yüksek bileklikli kullanan şirketimizde biri var ve dar paça pantalon giyen biri uzun boylu (1.90) çok iyi duruyor. Senin bu pantalonundan hiç giymedim. Paçası bol mu dar mı bunun? Bolsa üstünden geçirirsin darsa içine sokarsın.

Ne dar ne bol tam orta kıvamda. Jogger olan pantolon ile güzel olabilir o zaman, benim boyum da o civarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı