Blazin Sails Battle Royale girmiyor

Feridun25

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Dün itibari ile Epic Games'de bedava olan Blazing Sails oyununu almayı düşünürken bedava oldu. Allah'tan almamışım oyunda. Bir sorun var ki Battle Royale girmiyor. Nedenini bilen varsa cevap yazarsa sevinirim.

Vallahi ben de dün beleş diye aldım. Bir sürü sunucu ve insan olmasına rağmen oyun bug'dan geçilmiyor. Oyunda zaten normalde tek mod olarak gösteriliyor. O da gemi bölümü olan Battle Royale. Ben rastgele bir oyuna giriyorum beni gunfight oyununa sokuyor. Öldürdükçe silahın değişiyor. Sonradan Battle Royale oyununu buldum Allah'tan. Ama tek oyun modu gösterilirken gunfight da olması garip neyse.

Saçmalıkları şu ki, hiçbir oyunu kazanamıyorsunuz. Gunfight oyununda, oyunun yarısında hep sizi atıp duruyor. Battle Royale oyununa girersen eğer, oyun çoktan başlamışsa seni ölü bölge de canlandırıyor ve aynı yerde doğup ölüyorsun. Yani gemi de başlaman gerekirken seni ölü bölge de çıkarıyor. Neden böyle dedim? Başka bir oyunumda gemideki herkesi öldürdükten sonra yine başka oyuncular aynı gemide doğup beni öldürdü. Oyuna sonradan girenlerden bahsediyorum.

2. sorun da şu, oyunları kazanamıyorsunuz. Ben bir oyun bitirdim, sonuç ekranını göstermesi gerekirken sadece dönen yükleme ekranı geliyor 10 dakika beklediğim halde hiçbir şey göstermedi. Ben de sunucudan ayrıla tıklamak zorunda kaldım. Böyle yapınca da oynadığım hiçbir Exp'i bana vermedi. Yani oyunda hiç level atlayamıyorsun, bir şey yapamıyorsun. Buglarla dolu saçma sapan oyun.

Vallahi ben de dün beleş diye aldım. Bir sürü sunucu ve insan olmasına rağmen oyun Bug'dan geçilmiyor. Oyunda zaten normalde tek mod olarak gösteriliyor. O da gemi bölümü olan Battle Royale. Ben rastgele bir oyuna giriyorum beni gunfight oyununa sokuyor. Öldürdükçe silahın değişiyor. Sonradan Battle Royale oyununu buldum Allah'tan. Ama tek oyun modu gösterilirken gunfight da olması garip neyse.

Saçmalıkları şu ki, hiçbir oyunu kazanamıyorsunuz. Gunfight oyununda, oyunun yarısında hep sizi atıp duruyor. Battle Royale oyununa girersen eğer, oyun çoktan başlamışsa seni ölü bölge de canlandırıyor ve aynı yerde doğup ölüyorsun. Yani gemi de başlaman gerekirken seni ölü bölge de çıkarıyor. Neden böyle dedim? Başka bir oyunumda gemideki herkesi öldürdükten sonra yine başka oyuncular aynı gemide doğup beni öldürdü. Oyuna sonradan girenlerden bahsediyorum.

2. sorun da şu, oyunları kazanamıyorsunuz. Ben bir oyun bitirdim, sonuç ekranını göstermesi gerekirken sadece dönen yükleme ekranı geliyor 10 dakika beklediğim halde hiçbir şey göstermedi. Ben de sunucudan ayrıla tıklamak zorunda kaldım. Böyle yapınca da oynadığım hiçbir Exp'i bana vermedi. Yani oyunda hiç level atlayamıyorsun, bir şey yapamıyorsun. Buglarla dolu saçma sapan oyun.

Kanka gerçekten haklısın aynı sorunları bende yaşıyorum oyun sonunda bekledim bayağı beni loby ye attı ne exp ne de ödül verdi 3 kere kazanmama rağmen ama şunu göz önünde bulundurmak lazım oyun Epic'te bedava olmadan önce çöküktü yani oyunu oynayan olmadığı için serverlar kapalıydı o yüzden şöyle bir haftaya bütün sorunların düzeleceğini ümit ediyorum. Yani böyle bugları gayet normal buluyorum çünkü sıfrdan başladılar gibi düşün. Yorumun için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı