Ö ÖmerBerat Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 70 26 Ocak 2024 #1 Başlikta gördüğünüz gibi maç bulmuyor bir türlü. Yardım edenlere simdiden teşekkür ederim.
BlueScreenSlayer Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 3 26 Ocak 2024 #2 ÖmerBerat dedi: Başlikta gördüğünüz gibi maç bulmuyor bir türlü. Yardım edenlere simdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oyunu şu an 88 kişi oynuyor. Birinci sebep bu diğeri ise antivirüs veya tarzı bir program sorunu yaşatıyor olabilir.
ÖmerBerat dedi: Başlikta gördüğünüz gibi maç bulmuyor bir türlü. Yardım edenlere simdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Oyunu şu an 88 kişi oynuyor. Birinci sebep bu diğeri ise antivirüs veya tarzı bir program sorunu yaşatıyor olabilir.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.293 Çözümler 13 26 Ocak 2024 #3 Evet yaklaşık bir saat bulmak için uğraştık ama olmadı. Blazing Sails'de alıştık böyle şeylere. Birkaç haftada bir mutlaka oynayamadığımız oluyor.
Evet yaklaşık bir saat bulmak için uğraştık ama olmadı. Blazing Sails'de alıştık böyle şeylere. Birkaç haftada bir mutlaka oynayamadığımız oluyor.