Bleach animesi Disney Plus'da Türkçe alt yazılı olarak var mı?

Oktay13

Hectopat
Daha fazla  
Bleach animesini 157. bölüme kadar başka bir siteden izledim ama o bölümden sonra video kalitesi düşüyor. Disney Plus'da anime gözüküyor ama 1 yıl önce şikayet var adlı sitede Türkçe alt yazı yok diye birkaç şikayet gördüm. Bleach animesi Disney Plus'da Türkçe alt yazı ve 1080p kalitede var mı?

Bildiğim kadarı ile Türkçe olarak legal olarak izleyebileceğin bir yer yok. İngilizce altyazı var.

Animecix, Türkanime, TRanimeizle, Anizm sitelerine bak.

Animecix'den izliyordum zaten ama 5-10 bölüm 480p kalitesinde ondan sonra 720p oluyor oradan izlemeye devam edeceğim.

Şu lanet yerlerden izlemeyin diyeceğim ama yanlış anlaşılacak, torrent olarak BD hali var TR altyazısını da netten bulabilirsin,

Disney plusdaki görüntüsü oldukça kaliteli ama eng sub. bizim 360-480p sabit dandik yüklenen türk sitelerden izlemek yerine ingilizce izlemeye değer.

156 bölümünü buldum sadece Telegram adreslerinde, geri kalan bölümler yok.

150. bölümlerde kalite 480p oluyor ama fillerleri saymazsak 20-30 bölüm sonra kalite animecixte 720p oluyor, öyle devam ettim izlemeye buraya bakmayı da unuttum bu yüzden cevap veremedim yanıtlara. Bir cevap yazdım ama Technopat'ı kullanmada biraz cahil olduğum onu da yapamadım. Teşekkürler cevaplar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…