Sürprizbozan Bleach: Bin Yıllık Kan Davası

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Trao

Kilopat
Yer
Beyaz Şehir Flevance
Daha fazla  

Orijinal Adı: BLEACH 千年血戦篇 (BLEACH: Sennen
İngilizce Adı: Bleach: Thousand Year Blood War
Yayınlanma Tarihi: 11 Ekim 2022
Yapımcılar: Aniplex, Shueisha
Stüdyo: Pierrot
Tür: Aksiyon, Macera, Fantazi
Genel Tür: Shounen
Yaş Sınırı: 13 yaş ve üzeri seyirciler için uygundur

Tanıtım

Yaşadığı Karakura'da yeni Shinigami'ler ve yeni bir düşman ortaya çıktığında, Ichigo ihtiyacı olanlara yardım etmek için Zanpakuto'su ile savaş alanına geri döner. Bu arada, Soul Society, Yaşayanların Dünyasında yok edilen Hollow'ların sayısında ani bir artış gözlemliyor. Ayrıca Rukon Bölgesi sakinlerinin kaybolduğuna dair ayrı raporlar da alıyorlar. Son olarak, Shinigami'lerin evi olan Seireitei, kendilerine Wandenreich adını veren bir grup tarafından saldırıya uğrar.

Tüm Quincy'lerin babası Yhwach tarafından yönetilen Wandenreich, Shinigami'lere karşı şu mesajla savaş ilan eder: "Bundan beş gün sonra Soul Society, Wandenreich tarafından yok edilecek." Shinigami'lerin binlerce yıldır sakladığı tarih ve gerçek sonunda gün ışığına çıkıyor.

Bu Kurosaki Ichigo'nun son savaşının başlangıcı!

- Animenin 1. bölümü, manganın 480. bölümüne denk geliyor. -

Bleach animesinin uzun bir aradan sonra devamı gelmesi beni çok mutlu etti. Forumdaki anime sever arkadaşlar ile animeyi buradan tartışıp, yorum yazmak güzel olur. : )​

Yeni gelen bu ilk bölüm mangada tam 4 bölümü denk geliyor. 480den itibaren 206 bölüm manga var. Otursanız bir kaç saatte okursunuz. Buradan yapılan basit bir hesapla mangada olmayıp animede eklenecek şeyleri de katarak 50 bölüm civarı süreceğini söyleyebiliriz. Ekleme derken fillerden bahsetmiyorum dövüşleri daha detaylandırmak manasında diyorum. Şu kadar söyleyim okumayan varsa mangayı; dur durak bilmeyecek tempo coştukça coşacak. Full aksiyon full heyecan olacak diyerek gaza getireyim...

Tam tamına 4 tane manga bölümünü 1 anime bölümü için harcamışlar, One Piece'te tek bir bölümün 8-10 sayfasını anime olarak görmeye alışmışım bu hıza karşı feleğim şaştı resmen. Efsane başladı bakalım umarım bozmadan ilerler.

Bleach hiç iptal edilmedi. Bu son arcı serinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…