Bleach çok fazla sıkmaya başladı

tolga13214

Centipat
Daha fazla  
Arrancar: Çöküş Arc'ını bitirdim. Fakat çok fazla sıkmaya başladı anımesinde gereksız aşırı sahne vardı bende manga okuyayım dedim o da sıkıyor. Ne yapabılırım?

Filler bölümlerden bahsediyorsunuz sanırım. Animesinde o kısımları atlayabilirsin. Eğer çok sıkıcı geliyorsa biraz ara ver. Sonra geri dönersin.

Kalan Arclar: Gotei 13 İstila Arkı (filler ama izle), Kayıp Vekil Shinigami Bölümü, Bin Yıllık Kan Savaşı Yayı, Bin Yıllık Kan Savaşı: Ayrılık Hikayesi, Bin Yıllık Kan Savaşı: Çatışma Arkı

hocam quicyler falan geliyolar ichigo güçlerini geri kazanıyor o kısımlardayım.

hocam quicyler falan geliyolar ichigo güçlerini geri kazanıyor o kısımlardayım.
İzlemek için kendini zorlamana gerek yok. Bleach'te olaylar hep aynı düzeyde dövüş-güç şeklinde gittiği için bir yerden sonra sıkıyor haklısın. Ben izlerken ara vermiştim. Başka animeler izle. Bir süre sonra geri dönersin.

Arrancar: Çöküş Arc'ını bitirdim. Fakat çok fazla sıkmaya başladı anımesinde gereksız aşırı sahne vardı bende manga okuyayım dedim o da sıkıyor. Ne yapabılırım?
Ben de izlerken ilk seferimde o kısımlarda sıkılmıştım, sonradan geri başlayıp tekte bitirmiştim. Devamı da çok sarmamıştı ve Aizen beklentilerimi karşılamamıştı fakat TYBW ve son dövüş arcları için izlenir gibi. Ben dayanın derim, fakat izlemezseniz bir dünya şey de kaybetmezsiniz yani kendinizi zorlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…