Bleach çok sıkıyor

ASLNS_21

Hectopat
Yer
Ohio
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bleach'e yeni başladım ama hiç sarmıyor, sadece ilk bölümler yani Soul Society gelmeden önce anlamıyorum ve ben bölüm atlamamak için zor tutuyorum. Anime tarzımdan dolayı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bleach'e yeni başladım ama hiç sarmıyor, sadece ilk bölümler yani soul society gelmeden önce anlamıyorum ve ben bölüm atlamamak için zor tutuyorum. Anime tarzımdan dolayı mıdır?

İlk 20-25 bölüm genel olarak sıkıcı.
(Bekleyen derviş muradına ermiş klasmanında bir anime)

Biraz diş sıkmalık ilk Soul Society arc’ına kadar olan kısım ama inan o arc var ya o arc muhteşem bir şey Bleach’in en iyi top 3 arc’ından biridir çok net. İzlerken zevk alacağından eminim biraz sabret.

Edit: Ben Bleach’in Aizen’in ihanetine kadar (sanırım 60-70. bölümlere denk geliyor) olan kısmını (baştaki kısımları) bir ayrı olarak seviyorum. O çizimler 2000’ler animesi havasını öyle bir veriyor ki, daha önce bir shonen’den böyle bir keyif aldığımı hatırlamıyorum. Atmosferi çok iyi işliyor. Müzikler de bambaşka bir konu, Gerçekten başyapıt. Özellikle de ilk arclarda kullanılan “Never Meant to Belong” ve “Number One” parçalarının o nostaljik hissi her dinlediğimde beni benden alıyor. Bence Bleach’in başları çok içine çekici bir şekilde tasarlanmış. Şimdi SS arc’ına da girerdim ama o zaman yazacaklarım akar gider. O yüzden diyeceğim başlarından biraz daha keyif alabilirsiniz bence izlerken.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı