Bleach mi yoksa Dragon Ball mı izlenmeli?

Fozzyxd

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k
Bu iki animeden hangi animeyi izlemeliyim? Bleach'i şu anda izliyorum ve 13. bölümdeyim. Dragon Ball'ı ise daha önceden 20-30 bölüm izlemiştim güzeldi. Şu anlık bleach de güzel ilerliyor fakat sizce hangisini izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de izle. Ama db zyi normal değil Kai izle.

Bence Dragon Ball. Bleach'in mangasını okumuştum animeden daha güzel gelmişti. Ama fazla vakitim yok diyorsan ve Dragon Ball Z de izlemek istiyorsan ana seriden sonra Dragon Ball Kai ve Dragon Ball Kai (2014) izle daha hızlı ve görüntü kalitesi iyi olur.

Konu sahibine sesleniyorum. Ne yaptınız? İlk Hangisini izlediniz?

Ben ikisini de izledim ama ilk önce Dragon Ball'i izledim bayağı da bir sevdim sonra bitirir bitirmez Bleach izledim bana Dragon Ball kadar iyi dövüşler sunmadı, komedisi daha kötü, düşmanlar da sürekli aynı aizen ve yarattıgı espadalar yeni çıkan sezonlarda sezonluk animeye geçtigi için sadece animasyonuna güveniyor 366 bölümlük animenin hissini veremiyor sezonluk olan kısmı mangada iyi olmasına ragmen bunu 20 bölümde 12 bölümde böyle az süre içinde anlatmaya çalıştığı için bence bayağı kötü olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…