Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 16 Nisan 2025 #1 Sadece ana bölümleri izlemek istiyorum. 2.seferde filler bölümleri izlerim. Hangi siteden bakabilirim? Filler bölümlere ve hangi sırayla izlemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025
Sadece ana bölümleri izlemek istiyorum. 2.seferde filler bölümleri izlerim. Hangi siteden bakabilirim? Filler bölümlere ve hangi sırayla izlemeliyim?
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 16 Nisan 2025 #2 Bleach Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide BLEACH follows the story of Ichigo Kurosaki. When Ichigo meets Rukia Kuchiki, his life is changed forever. www.animefillerlist.com Bleach Bölüm İsimleri + Filler Listesi Bleach Bölüm İsimleri + Filler Listesi Anime www.frmtr.com Ben alttakinden takip ederek izlemiştim.
Bleach Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide BLEACH follows the story of Ichigo Kurosaki. When Ichigo meets Rukia Kuchiki, his life is changed forever. www.animefillerlist.com Bleach Bölüm İsimleri + Filler Listesi Bleach Bölüm İsimleri + Filler Listesi Anime www.frmtr.com Ben alttakinden takip ederek izlemiştim.
mythicsui Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 Merhaba, Bleach'in herhangi bir sırası yok. Direkt olarak kendi tercih ettiğin siteden Bleach sezon 1 yazarak izleyebilirsin. Filler bölümler için internete Bleach filler list yazman yeterli olacaktır.
Merhaba, Bleach'in herhangi bir sırası yok. Direkt olarak kendi tercih ettiğin siteden Bleach sezon 1 yazarak izleyebilirsin. Filler bölümler için internete Bleach filler list yazman yeterli olacaktır.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.988 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Bleach Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide En altta " filler episodes " yazıyor kırmızı oradaki bölümleri izleme geç.
Bleach Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide En altta " filler episodes " yazıyor kırmızı oradaki bölümleri izleme geç.