Bleach nasıl izlenmeli?

onurdogann9

Femtopat
Daha fazla  
Bleach izlemek istiyorum. İzleme sırası nasıl ve toplam kaç bölüm izlemem lazım (fillersız)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bleach izlemek istiyorum. İzleme sırası nasıl ve toplam kaç bölüm izlemem lazım (fillersız)?

Sanırım toplam 281 bölüm yapıyor. Şu sırayla izlemekte sorun olmaz.

1 – 63 arası
Bleach Movie 1: Memories of Nobody (movie)
Bleach: The Sealed Sword Frenzy (filler ama izle bence bunu ova zaten)
109 – 127
138 – 167
Bleach Movie 2: The DiamondDust Rebellion - Mou Hitotsu no Hyourinmaru (movie - ben izlerdim ama filler)
190 – 203
206 – 226
Bleach Movie 3: Fade to Black - Kimi no Na wo Yobu (filler - bunu izlemeyebilirsin)
266 – 286
288 – 297
300 – 302
306 – 310
Bleach Movie 4: Jigoku-hen (movie)
343 – 354
356 – 366
Bleach: Sennen Kessen-hen

Teşekkür ederim hocam ama internette 366 bölüm var 163'ü filler diyorlar yani 203 normal bölüm oluyor siz nasıl 281 hesapladınız

Teşekkür ederim hocam ama internette 366 bölüm var 163'ü filler diyorlar yani 203 normal bölüm oluyor siz nasıl 281 hesapladınız
Sadece ilk sezonu değil yeni yayınlanan sezonları da eklemek istemiştim fakat fazladan saymışım toplamda 243 bölüm var 40 bölüm Bleach: Sennen Kessen-hen ve sonraki kısımları içeriyor.

Onu bunu bilmem ama ne yap et 228'i izle . Şaka bi yana bütün fillerlar kötü değil, özellikle Zanpakuto Rebellion Arc ve Reigai Uprising Arc izlebilebilir. Beğenmezsen de istediğin gibi geçebilirsin ayrıca. Onun dışında izleme sırası yukarıda atılmış zaten.

@onurdogann9 Değil, Filler tarzındalar ama hem evrene dair ek bilgiler sunabiliyorlar hem de bazılarının gerçekten iyi hikayesi var.

Teşekkür ederim hocam iyi günler

Fillerları atlayınca 200 bölüme yakın yapıyor. TYBW ise 50 bölüme yakındı sanırsam. Onları izle son sezon yakında çıkacak çıktığı gibi izlersin. Ben de onu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…