Sadece ilk sezonu değil yeni yayınlanan sezonları da eklemek istemiştim fakat fazladan saymışım toplamda 243 bölüm var 40 bölüm Bleach: Sennen Kessen-hen ve sonraki kısımları içeriyor.
Sadece ilk sezonu değil yeni yayınlanan sezonları da eklemek istemiştim fakat fazladan saymışım toplamda 243 bölüm var 40 bölüm Bleach: Sennen Kessen-hen ve sonraki kısım
Onu bunu bilmem ama ne yap et 228'i izle . Şaka bi yana bütün fillerlar kötü değil, özellikle Zanpakuto Rebellion Arc ve Reigai Uprising Arc izlebilebilir. Beğenmezsen de istediğin gibi geçebilirsin ayrıca. Onun dışında izleme sırası yukarıda atılmış zaten.
@onurdogann9 Değil, Filler tarzındalar ama hem evrene dair ek bilgiler sunabiliyorlar hem de bazılarının gerçekten iyi hikayesi var.
Onu bunu bilmem ama ne yap et 228'i izle . Şaka bi yana bütün fillerlar kötü değil, özellikle Zanpakuto Rebellion Arc ve Reigai Uprising Arc izlebilebilir. Beğenmezsen de istediğin gibi geçebilirsin ayrıca. Onun dışında izleme sırası yukarıda atılmış zaten.
@onurdogann9 Değil, Filler tarzındalar ama hem evrene dair ek bilgiler sunabiliyorlar hem de bazılarının gerçekten iyi hikayesi var.
Fillerları atlayınca 200 bölüme yakın yapıyor. TYBW ise 50 bölüme yakındı sanırsam. Onları izle son sezon yakında çıkacak çıktığı gibi izlersin. Ben de onu bekliyorum.