Bleach romanlarının hikayeyle alakası var mı?

Evet. SAFWY, Bleach mangasında arrancar arc ile fullbring arc arasındaki 17 aylık timeskip arasında geçen ve CFYOW ise TYBW Arc'dan sonra geçen canon romanlardır. Lore ve evren hakkında birçok ek bilgiler içeriyorlar ve zamanında Tite Kubo'nun mangada "plot hole" olarak bıraktığı bazı şeylere de açıklık getiriyorlar. Bunların da üstüne yeni bilmediğimiz önemli karakterler görüyoruz ve genel olarak da olaylar gayet ilgi çekici. Ben ikisini de yoğunluktan dolayı yarım bırakmıştım zamanında ama bir gün kesinlikle geri döneceğim. Mümkünse ikiside okunulmalı.

@erdemst17 Hocam konudan biraz bağımsız olacak ama CFYOW'un anime uyarlamasının gelme ihtimali var mı? Az çok duyum aldım biraz novel hakkında, ilgimi de çekti açıkçası, ondan soruyorum.

Bleach'i yapan stüdyo Pierrot hele ilk önce bir TYBW'yi bitirsin de ondan sonra CFYOW baksınlar :D. TYBW'den önce novelin anime adaptasyonunun gelme ihtimali yok diyeyim. TYBW'den sonra ise bir ihtimal. Hala herhangi bir CFYOW anime uyarlamasının gelme doğrulamasını ne gördüm ne duydum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı