aliefe45 Femtopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 43 4 Ağustos 2023 #1 Bleach animesine başlamıştım ancak internetten baktığımda fillerların çok olduğunu gördüm. Fillerlar izlenmeli mi yoksa dümdüz fillerlar mı?
Bleach animesine başlamıştım ancak internetten baktığımda fillerların çok olduğunu gördüm. Fillerlar izlenmeli mi yoksa dümdüz fillerlar mı?
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.383 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 aliefe45 dedi: Bleach animesine başlamıştım ancak internetten baktığımda fillerların çok olduğunu gördüm. Fillerlar izlenmeli mi yoksa dümdüz fillerlar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben anime izlediğim zamanlar genelde hep fillerlara 5 dk izliyorum. Çöpse geçiyorum. Siz de öyle yapın.
aliefe45 dedi: Bleach animesine başlamıştım ancak internetten baktığımda fillerların çok olduğunu gördüm. Fillerlar izlenmeli mi yoksa dümdüz fillerlar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben anime izlediğim zamanlar genelde hep fillerlara 5 dk izliyorum. Çöpse geçiyorum. Siz de öyle yapın.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 4 Ağustos 2023 #3 1 bölümlük olanları geçin gerisi güzel genel olarak hatta bir fillerın(sonlara doğru 300. Bölüm civarı) filmide devam niteliğinde.
1 bölümlük olanları geçin gerisi güzel genel olarak hatta bir fillerın(sonlara doğru 300. Bölüm civarı) filmide devam niteliğinde.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 5 Ağustos 2023 #4 İzlenir. Bleachin fillerları güzeldir.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 5 5 Ağustos 2023 #5 Tamamen boş bölümler. Çok sıkıcı atla geç bir şey kaybetmezsin.
Nawrocu Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 573 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #6 Bleach filleri güzeldir (bounto Arc dışında) izlemeni tavsiye ederim.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 5 12 Ekim 2023 #7 Emre Eşkinn dedi: Bleach filleri güzeldir (bounto Arc dışında) izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmüyorum tamamen vakit israfı o süre ile daha güzel şeyler izleyebilirsin.
Emre Eşkinn dedi: Bleach filleri güzeldir (bounto Arc dışında) izlemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Ben öyle düşünmüyorum tamamen vakit israfı o süre ile daha güzel şeyler izleyebilirsin.
Brave Dragon Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 190 Makaleler 1 Yer Yalova, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2023 #8 Çoğu zaten kendi başına bir arc olduğu için ayrıca seyir zevki yüksek olduğu için izlenir. 1-2 bölümlük olanları geçmenizi öneririm.
Çoğu zaten kendi başına bir arc olduğu için ayrıca seyir zevki yüksek olduğu için izlenir. 1-2 bölümlük olanları geçmenizi öneririm.
Nawrocu Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 573 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #9 Ergün Plak dedi: Ben öyle düşünmüyorum tamamen vakit israfı o süre ile daha güzel şeyler izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ana hikaye bitirdikten sonra dönüp bakılabilir o kadar da çöp değil bence.
Ergün Plak dedi: Ben öyle düşünmüyorum tamamen vakit israfı o süre ile daha güzel şeyler izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ana hikaye bitirdikten sonra dönüp bakılabilir o kadar da çöp değil bence.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 5 12 Ekim 2023 #10 Emre Eşkinn dedi: Ana hikaye bitirdikten sonra dönüp bakılabilir o kadar da çöp değil bence. Genişletmek için tıkla... Bence vakit israfı onun yerine yeni seriye başlanabilir. 3.sınıf seriler gibi filler.
Emre Eşkinn dedi: Ana hikaye bitirdikten sonra dönüp bakılabilir o kadar da çöp değil bence. Genişletmek için tıkla... Bence vakit israfı onun yerine yeni seriye başlanabilir. 3.sınıf seriler gibi filler.