Blender 35. gün nasıl?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamünaleyküm, bu sefer yine bir proje ile karşınızdayım, kötü olsun olmasın sevdiğim şeylerle alakalı:

Bu sefer bir ofis binası yapayım dedim ve yanına marka bayrakları ekleyeceğim. Mesela IKEA veya ülke bayraklarının dizilişi gibi olsun -ülke bayrakları da eklemeyi düşünüyorum-. Sizce nasıl olmuş? Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Ayrıca "Geometry Nodes" ile çalılıklardaki yaprak ve dalları eklemeyi düşünüyorum. İçten ise ofis bilgisayarları, kütüphane ve daha nicesi var. 2-3 gün sonra durum paylaşımı atacağım. Bina, eski tarzda olsun dedim. Ayrıca binanın üstündeki logo "Z" yönünde 360° dönebiliyor. Retro severlerin %100 beğendiğini düşünüyorum. Umarım siz de beğenmişsinizdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel olmuş hocam elinize sağlık.
Bende hep Blender ile bir şeyler yapmak istiyorum ama kareyi bile düzenleyemiyorum.

Güzel olmuş hocam elinize sağlık.
Bende hep Blender ile bir şeyler yapmak istiyorum ama kareyi bile düzenleyemiyorum.
Yakında bir otobüs yapacağım . (İzmirin otobüsleri gördüğüm diğer otobüslerden daha güzel. Onu yapacağım.)

hocam blender hangi alanlarda kullanılabilir ? İyi bir seviyeye gelirsek iş bulma imkanımız var mı ?

ben bilgisayar mühendisliği okuyorum yazılım dillerinin yanında blender öğrenmeyi planlıyorum sizce nasıl olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…