grigor Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 278 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Merhaba bugün bilgisayarıma Blender programını yükledim fakat açılırken şu hatayı aldım; Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
Merhaba bugün bilgisayarıma Blender programını yükledim fakat açılırken şu hatayı aldım; Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #2 Ekran kartınız nedir?
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ağustos 2022 #3 grigor dedi: Merhaba bugün bilgisayarıma Blender programını yükledim fakat açılırken şu hatayı aldım; Eki Görüntüle 1497231 Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ekran kartınız desteklemiyor.
grigor dedi: Merhaba bugün bilgisayarıma Blender programını yükledim fakat açılırken şu hatayı aldım; Eki Görüntüle 1497231 Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ekran kartınız desteklemiyor.
Zorzanaat Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 449 Makaleler 6 Çözümler 2 27 Ağustos 2022 #4 Ekran kartının son sürücüsünü yükle ve tekrar dene eğer olmuyorsa ekran kartın desteklemiyordur.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.314 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 27 Ağustos 2022 #5 grigor dedi: Merhaba bugün bilgisayarıma Blender programını yükledim fakat açılırken şu hatayı aldım; Eki Görüntüle 1497231 Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücü olmadıysa sistemini yazabilirsin veya burayı okuyabilirsin. Çift ekran kartlı bir dizüstüyse sürücü güncelleyip sürücü ayarlarından hangi programda hangisi kullanılacak kısmını düzenlemen gerek.
grigor dedi: Merhaba bugün bilgisayarıma Blender programını yükledim fakat açılırken şu hatayı aldım; Eki Görüntüle 1497231 Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sürücü olmadıysa sistemini yazabilirsin veya burayı okuyabilirsin. Çift ekran kartlı bir dizüstüyse sürücü güncelleyip sürücü ayarlarından hangi programda hangisi kullanılacak kısmını düzenlemen gerek.