Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Teknoloji tasarım hocam bana göre saçma sapan olan bir ödev verdi. Bize de yapmak düşer ama ben bu ağacı boyayamıyorum. Dosya Ekleri resim_2023-12-07_192550725.png 339,1 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2023
Teknoloji tasarım hocam bana göre saçma sapan olan bir ödev verdi. Bize de yapmak düşer ama ben bu ağacı boyayamıyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.943 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 7 Aralık 2023 #2 Canerrt dedi: Teknoloji tasarım hocam bana göre saçma sapan olan bir ödev verdi. Bize de yapmak düşer ama ben bu ağacı boyayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her bir obje seçiliyken ayrı materyal oluşturman yeterli. Texture painting diyorsa o ayrı, kırmızı yeşil cyan okları izlemen gerek. Şuna tıklamayı unutma görmek için uygulanmış hallerini: Tabi sahnede ışık olması bir tane de olsa iyi olur.
Canerrt dedi: Teknoloji tasarım hocam bana göre saçma sapan olan bir ödev verdi. Bize de yapmak düşer ama ben bu ağacı boyayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her bir obje seçiliyken ayrı materyal oluşturman yeterli. Texture painting diyorsa o ayrı, kırmızı yeşil cyan okları izlemen gerek. Şuna tıklamayı unutma görmek için uygulanmış hallerini: Tabi sahnede ışık olması bir tane de olsa iyi olur.