Blender bir cisim diğerine nasıl yapıştırılır?

Sugyex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Unreal Engine'de animasyon yapmak için karakterimin denemelerini modelliyordum ama şöyle bir sorun var ki, aşağıdaki görseldeki gibi düz cismi yuvarlak cisme bağdaştırmak istiyorum. İsminin tam olarak ne olduğunu bilmediğim için internette de net bir sonuç alamadım.
Nasıl yapacağım acaba?

Eğer o şekilde yapamazsam, böyle bu cismi de modelleyebilirim, ama yine nasıl yapacağımı bilmiyorum. (alttaki görsel bir videodan alınma.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağdaştırmak¿? Aynı set içinde birleştirmek? Poligon uzayında aynı uzayda olmalarını sağlamak¿?

Sen alttaki video görselindeki "kafa" olması gerekiyormuşçasına duran (bu bilgi verilmemiş) hacmi yaratacaksan, Quadsphere kullanabilirsin doğrudan, gerisi biraz poligon/vertex çekiştirme veya sculpting ile çözülür.

Ya da kendi düşündüğün yol için, küre ile dörtgeni birleştirmek için ikisini seçip CTRL+J yapabilirsin.

Daha fazlası için ya tutorial setlerini izlemen ya da çizimi yapan kişilerle çalışmanı öneririm.

Yani şöyle anlatayım; Dikdörtgen parçayı simetrik bir şekilde yuvarlağa yapıştırmak istiyorum. Tam olarak nasıl ifade edileceğini bilmiyorum ama umarım anlatabillmişimdir.

Yani şöyle anlatayım; Dikdörtgen parçayı simetrik bir şekilde yuvarlağa yapıştırmak istiyorum. Tam olarak nasıl ifade edileceğini bilmiyorum ama umarım anlatabillmişimdir.
Kürenin üstüne örtü gibi sermek istiyorsan, dikdörtgen parçayı poligonlara bölmen gerek, polygon edit kısmında tek parça olan ana poligonu seçip sağ tıklayıp subdivide ederek eşit parçalara bölebilirsin. Ondan sonra cloth tutorial'larına bakabilir veya Shrinkwrap modifier ile üstüne yedirebilirsin.

Ancak dediğim gibi, yapmak istediklerin için tutorial setleri veya çizim yapan kişilerle çalışman gerekecek gibi duruyor. Son bir öneri olarak, çizmek istediğin şeyin eskizi varsa onu paylaşabilirsin ve izlenebilecek yolları da yazabilirler kullanıcılar.

Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Son olarak 2. görseldeki gibi şu parçayı tam olarak nasıl yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…