Blender çalışması nasıl olmuş?

Hocam ellerinize sağlık. Tek diyeceğim şey boş alandan yola geçerkenki geçiş tuhaf geldi bana.

Renderları aldıktan sonra birleştirmeyi yaparken biraz heyacandan hızlı yaptım. O yüzden doğru efekti bulamadım.

İlk çalışma için harika. Araba çok gerçekçi sadece evler gerçekcş değil.

Onuda bidaki sefere düzeltirim. Bu sefer gerçek reklamlardanda biraz refarans alarak yapmayaı düşünüyorum.

Ellerine sağlık. Çok hoş olmuş.

Birde Audi'nin halkaları krom olabilirmiş.

İfadeler: DKB
Pakistanlıların arabayı almışsın fazla kullanma görürlerse telif atarlar :d.

Ellerine sağlık. Çok hoş olmuş.

Birde Audi'nin halkaları krom olabilirmiş.
Fabrika çıkışı öyle kardeşim biz değiştiremiyoruz alırsan sen eklersin.

Bak Mercedes Benz S Class da krom varmış konu sahibi diğer trailer videosunda senin için bu aracı kullanır :d.

Son düzenleme:

Araç zaten ücretsiz Mercedes modelide 5-6 dolar falandı sanırım. Telif falanda atmazlar zaten liste dışı video yayınlıyorum sadace bu forumdakiler görebilir.

Bu plugin için gayet güzel şeyler yayınlıyorlar.

Yok bro ben orada aracın hazır alındığını anladığım için bir espri yaptım :d çünkü senin o arabayı özgün bir şekilde yapman için Blender'ı yutman lazım :d. Aracı aldığın yer zaten Blender'ın en ünlü eklenti sitelerinden kit ve orada ki modeller ve materyallerin hepsinde CC lisansı var yani kullanımı ücretsiz sadece modellerin üzerinden para kazanmak yani satmak yasak. Videolarda yada projende falan kullanma da sıkıntı oluşturmaz modelleri satmadığın sürece :d.

Son düzenleme:
Hocam bir sonraki projenizde bu arabayı yapar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…