DenebK1212 Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 63 6 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar 1 aydır Blender'ı kullanamıyorum. Programı açmak için oyna butonuna basıyorum. CMD ekranı açılıp birkaç saniye sonra kapanıyor.
Arkadaşlar 1 aydır Blender'ı kullanamıyorum. Programı açmak için oyna butonuna basıyorum. CMD ekranı açılıp birkaç saniye sonra kapanıyor.
Karadenizli2828 Kilopat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 270 Çözümler 2 6 Ocak 2021 #2 DenebK1212 dedi: Arkadaşlar 1 aydır Blender'ı kullanamıyorum. Programı açmak için oyna butonuna basıyorum. CMD ekranı açılıp birkaç saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı. Son sürüm sıkıntılı. 2.83.9 sürümünü indirin. LTS — Blender The Blender LTS program is aimed at ensuring that long-lasting projects can be executed using a stable Blender version with official support for 2 years. www.blender.org
DenebK1212 dedi: Arkadaşlar 1 aydır Blender'ı kullanamıyorum. Programı açmak için oyna butonuna basıyorum. CMD ekranı açılıp birkaç saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı. Son sürüm sıkıntılı. 2.83.9 sürümünü indirin. LTS — Blender The Blender LTS program is aimed at ensuring that long-lasting projects can be executed using a stable Blender version with official support for 2 years. www.blender.org