YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 22 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Blender'da CTRL+Z yapmaya çalıştığımda çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Temmuz 2023 #2 YusufBeyT dedi: Merhaba, Blender'da CTRL+Z yapmaya çalıştığımda çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam aradaki obje seçme vb. eylemleri geri alıyor olabilir birden fazla kez deneyin.
YusufBeyT dedi: Merhaba, Blender'da CTRL+Z yapmaya çalıştığımda çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam aradaki obje seçme vb. eylemleri geri alıyor olabilir birden fazla kez deneyin.
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 22 Temmuz 2023 #3 FortmanForever dedi: Hocam aradaki obje seçme vb. eylemleri geri alıyor olabilir birden fazla kez deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece 1 tane part var onun konumunu eski haline getirmek için ctrl+z yapıyom olmuyo
FortmanForever dedi: Hocam aradaki obje seçme vb. eylemleri geri alıyor olabilir birden fazla kez deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece 1 tane part var onun konumunu eski haline getirmek için ctrl+z yapıyom olmuyo
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Temmuz 2023 #4 YusufBeyT dedi: Yok hocam sadece 1 tane part var onun konumunu eski haline getirmek için CTRL+Z yapıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sol üstteki kısımlardan (tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum) undo demeyi deneyebilirsiniz. File ya da edit kısmındadır tahminim.
YusufBeyT dedi: Yok hocam sadece 1 tane part var onun konumunu eski haline getirmek için CTRL+Z yapıyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sol üstteki kısımlardan (tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum) undo demeyi deneyebilirsiniz. File ya da edit kısmındadır tahminim.
HardPlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 1.181 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 22 Temmuz 2023 #5 Kısayol ayarları değişmiş olabilir bunu sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #6 Blender'da geri alma sınırı var, ona takılmış olabilirsiniz. İsterseniz arttırabiliyorsunuz.
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 616 Çözümler 3 22 Temmuz 2023 #7 LaMorte dedi: Blender'da geri alma sınırı var, ona takılmış olabilirsiniz. İsterseniz arttırabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl arttıracağım? FortmanForever dedi: Hocam o zaman sol üstteki kısımlardan (tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum) undo demeyi deneyebilirsiniz. File ya da edit kısmındadır tahminim. Genişletmek için tıkla... O da çalışmıyor HardPlayer dedi: Kısayol ayarları değişmiş olabilir bunu sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Değiştirdiğimi düşünmüyorum. Ha birde nasıl sıfırlayacağım? Belki değişmişimdir+
LaMorte dedi: Blender'da geri alma sınırı var, ona takılmış olabilirsiniz. İsterseniz arttırabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl arttıracağım? FortmanForever dedi: Hocam o zaman sol üstteki kısımlardan (tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum) undo demeyi deneyebilirsiniz. File ya da edit kısmındadır tahminim. Genişletmek için tıkla... O da çalışmıyor HardPlayer dedi: Kısayol ayarları değişmiş olabilir bunu sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Değiştirdiğimi düşünmüyorum. Ha birde nasıl sıfırlayacağım? Belki değişmişimdir+
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #8 YusufBeyT dedi: Nasıl arttıracağım? O da çalışmıyor Değiştirdiğimi düşünmüyorum. Ha birde nasıl sıfırlayacağım? Belki değişmişimdir+ Genişletmek için tıkla... Maksimum 256 adım kullanabiliyorsunuz.
YusufBeyT dedi: Nasıl arttıracağım? O da çalışmıyor Değiştirdiğimi düşünmüyorum. Ha birde nasıl sıfırlayacağım? Belki değişmişimdir+ Genişletmek için tıkla... Maksimum 256 adım kullanabiliyorsunuz.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Temmuz 2023 #9 HardPlayer dedi: Kısayol ayarları değişmiş olabilir bunu sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olsaydı söylediğim 2.yöntem işe yarardı bence.
HardPlayer dedi: Kısayol ayarları değişmiş olabilir bunu sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey olsaydı söylediğim 2.yöntem işe yarardı bence.
HardPlayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 1.181 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 22 Temmuz 2023 #10 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dener misiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dener misiniz.