Blender CTRL-Z çalışmıyor

YusufBeyT

Hectopat
Merhaba, Blender'da CTRL+Z yapmaya çalıştığımda çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Yok hocam sadece 1 tane part var onun konumunu eski haline getirmek için CTRL+Z yapıyorum olmuyor.

Hocam o zaman sol üstteki kısımlardan (tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum) undo demeyi deneyebilirsiniz. File ya da edit kısmındadır tahminim.

Blender'da geri alma sınırı var, ona takılmış olabilirsiniz. İsterseniz arttırabiliyorsunuz.

Blender'da geri alma sınırı var, ona takılmış olabilirsiniz. İsterseniz arttırabiliyorsunuz.
Nasıl arttıracağım?

Hocam o zaman sol üstteki kısımlardan (tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum) undo demeyi deneyebilirsiniz. File ya da edit kısmındadır tahminim.
O da çalışmıyor

Kısayol ayarları değişmiş olabilir bunu sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
Değiştirdiğimi düşünmüyorum. Ha birde nasıl sıfırlayacağım? Belki değişmişimdir+

Nasıl arttıracağım?

O da çalışmıyor

Değiştirdiğimi düşünmüyorum. Ha birde nasıl sıfırlayacağım? Belki değişmişimdir+

Maksimum 256 adım kullanabiliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu dener misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…