A Adriel Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Robotik bir ahtapot yapıyorum ve şöyle mavi bir çizgi çizdim. Bir sebebten dolayı ama nasıl silerim öğrenemedim. Dosya Ekleri _ untitled [C__Users_irani_OneDrive_Masaüstü_untitled.blend] - Blender 4.0 10.07.2024 10_52_56.png 492,7 KB · Görüntüleme: 44
Robotik bir ahtapot yapıyorum ve şöyle mavi bir çizgi çizdim. Bir sebebten dolayı ama nasıl silerim öğrenemedim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.567 Çözümler 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 10 Temmuz 2024 #2 Adriel dedi: Robotik bir ahtapot yapıyorum ve şöyle mavi bir çizgi çizdim. Bir sebebten dolayı ama nasıl silerim öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Annotation o, bu şekilde.
Adriel dedi: Robotik bir ahtapot yapıyorum ve şöyle mavi bir çizgi çizdim. Bir sebebten dolayı ama nasıl silerim öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Annotation o, bu şekilde.