Entropy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 173 17 Mart 2021 #1 Blender'da yaptığım modelin dokusu FBX uzantısıyla Export edince görünmüyor. Nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
E Emre1234a Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 429 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Mart 2021 #2 obj olarak atın
Entropy Hectopat Katılım 26 Ağustos 2019 Mesajlar 173 17 Mart 2021 #3 Emre1234a dedi: obj olarak atın Genişletmek için tıkla... OBJ olarak atamıyorum. Böyle bir seçenek yok. Emre1234a dedi: Obj olarak atın Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağımı buldum. Ama yine de dışa aktarınca doku gözükmüyor. Son düzenleme: 18 Mart 2021
Emre1234a dedi: obj olarak atın Genişletmek için tıkla... OBJ olarak atamıyorum. Böyle bir seçenek yok. Emre1234a dedi: Obj olarak atın Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağımı buldum. Ama yine de dışa aktarınca doku gözükmüyor.
train566 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 Entropy dedi: Obj olarak atamıyorum. Böyle bir seçenek yok. Nasıl atacağımı buldum. Ama yine de dışa aktarınca doku gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var hocam.
Entropy dedi: Obj olarak atamıyorum. Böyle bir seçenek yok. Nasıl atacağımı buldum. Ama yine de dışa aktarınca doku gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var hocam.
A Aclife Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 600 Çözümler 15 7 Şubat 2023 #5 Biraz önce şuraya yazmıştım. Blender modeli texture ile birlikte indirmek Arkadaşlar Blender'da modele blok kod ile texture ekledikten sonra obj. ile indirmek istiyorum. Bir keresinde olmuştu ama nasıl olacağını bilmiyorum. (Unreal Engine'ye yüklemek istiyorum.) www.technopat.net
Biraz önce şuraya yazmıştım. Blender modeli texture ile birlikte indirmek Arkadaşlar Blender'da modele blok kod ile texture ekledikten sonra obj. ile indirmek istiyorum. Bir keresinde olmuştu ama nasıl olacağını bilmiyorum. (Unreal Engine'ye yüklemek istiyorum.) www.technopat.net