HD4450 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 2.262 Çözümler 6 5 Aralık 2021 #1 Bana Blender için Türkçe kurs önerebilir misiniz? Sıfırdan başlayacağım. Belli başlı şeyler modelleyip satmak istiyorum. Seçenekler şunlar: Blender 3D: A'dan Z'ye Uygulamalar ile Modelleme Adım adım ilerleyerek modelleme, animasyon, tasarım, sahne düzenleme, ışıklandırma ve çok daha fazlasını öğrenin! www.udemy.com Blender 2.82 - Modelleme, Kaplama ve Render Eğitimi Blender 2.82 ile Modelleme,Uv Editing,Texture paint,Eevee ve Cycles Render motoru ile render almayı öğrenin..! www.udemy.com Blender 2.93 ile Sıfırdan Modelleme Öğrenin Sıfırdan İleri Seviyeye Modelleme Eğitimi, Tasarlanan Modeller Üzerinden Para Kazanma Yöntemi ve Çok Daha Fazlası... www.udemy.com Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2021
Bana Blender için Türkçe kurs önerebilir misiniz? Sıfırdan başlayacağım. Belli başlı şeyler modelleyip satmak istiyorum. Seçenekler şunlar: Blender 3D: A'dan Z'ye Uygulamalar ile Modelleme Adım adım ilerleyerek modelleme, animasyon, tasarım, sahne düzenleme, ışıklandırma ve çok daha fazlasını öğrenin! www.udemy.com Blender 2.82 - Modelleme, Kaplama ve Render Eğitimi Blender 2.82 ile Modelleme,Uv Editing,Texture paint,Eevee ve Cycles Render motoru ile render almayı öğrenin..! www.udemy.com Blender 2.93 ile Sıfırdan Modelleme Öğrenin Sıfırdan İleri Seviyeye Modelleme Eğitimi, Tasarlanan Modeller Üzerinden Para Kazanma Yöntemi ve Çok Daha Fazlası... www.udemy.com
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.956 Çözümler 29 5 Aralık 2021 #2 Türkçe kaynakları tavsiye etmiyorum. Bir şekilde ingilizcenizi geliştirip yabancı kaynaklara yönelin. Hem ücretsiz hem de kat be kat daha iyiler.
Türkçe kaynakları tavsiye etmiyorum. Bir şekilde ingilizcenizi geliştirip yabancı kaynaklara yönelin. Hem ücretsiz hem de kat be kat daha iyiler.