Yusuf Taha Güneş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 11 Nisan 2022 #1 Blender için SSD gerekli mi? HDD üzerinde kullansam ne kaybederim?
knk256 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 198 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Kuyumcu 11 Nisan 2022 #2 İşletim sistemi: Windows 10. İşlemci: Intel Core i3. Bellek: 2 GB RAM. Ekran kartı: 2 GB RAM, OpenGL 4.3. Depolama: 500 MB kullanılabilir alan. Durum bu ama SSD tabii ki daha iyi olur.
İşletim sistemi: Windows 10. İşlemci: Intel Core i3. Bellek: 2 GB RAM. Ekran kartı: 2 GB RAM, OpenGL 4.3. Depolama: 500 MB kullanılabilir alan. Durum bu ama SSD tabii ki daha iyi olur.
Yusuf Taha Güneş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 11 Nisan 2022 #3 knk256 dedi: İşletim sistemi: Windows 10. İşlemci: Intel Core i3. Bellek: 2 GB RAM. Ekran kartı: 2 GB RAM, OpenGL 4.3. Depolama: 500 MB kullanılabilir alan. Durum bu ama SSD tabii ki daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış mı yazdınız?
knk256 dedi: İşletim sistemi: Windows 10. İşlemci: Intel Core i3. Bellek: 2 GB RAM. Ekran kartı: 2 GB RAM, OpenGL 4.3. Depolama: 500 MB kullanılabilir alan. Durum bu ama SSD tabii ki daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yanlış mı yazdınız?
knk256 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 198 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Kuyumcu 11 Nisan 2022 #4 Yusuf Taha Güneş dedi: Yanlış mı yazdınız? Genişletmek için tıkla... Ne gibi anlamadım?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 11 Nisan 2022 #5 Yusuf Taha Güneş dedi: Blender için SSD gerekli mi? HDD üzerinde kullansam ne kaybederim? Genişletmek için tıkla... SSD modelleme yazılımlarında şarttır, fazla gerek olmasa da.
Yusuf Taha Güneş dedi: Blender için SSD gerekli mi? HDD üzerinde kullansam ne kaybederim? Genişletmek için tıkla... SSD modelleme yazılımlarında şarttır, fazla gerek olmasa da.
YagizAktug Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer Tekirdağ/Kapaklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2022 #6 Yusuf Taha Güneş dedi: Blender için SSD gerekli mi? HDD üzerinde kullansam ne kaybederim? Genişletmek için tıkla... Kaybetmezsiniz. Sadece modellemede fln biraz yavaş işleyebilir.
Yusuf Taha Güneş dedi: Blender için SSD gerekli mi? HDD üzerinde kullansam ne kaybederim? Genişletmek için tıkla... Kaybetmezsiniz. Sadece modellemede fln biraz yavaş işleyebilir.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 11 Nisan 2022 #7 knk256 dedi: Ne gibi anlamadım? Genişletmek için tıkla... işletim sistemi: Windows 10. işlemci: Intel Core i9. bellek: 32 GB RAM. ekran kartı: 8 GB RAM. Kaynak Steam. (bu önerilen gereksinim düşük gereksinimin o kadar da az olduğunu hiç ve hiç düşünmüyorum.)
knk256 dedi: Ne gibi anlamadım? Genişletmek için tıkla... işletim sistemi: Windows 10. işlemci: Intel Core i9. bellek: 32 GB RAM. ekran kartı: 8 GB RAM. Kaynak Steam. (bu önerilen gereksinim düşük gereksinimin o kadar da az olduğunu hiç ve hiç düşünmüyorum.)
knk256 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 198 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Kuyumcu 11 Nisan 2022 #8 lil kjaer dedi: işletim sistemi: Windows 10. işlemci: Intel Core i9. bellek: 32 GB RAM. ekran kartı: 8 GB RAM. Kaynak Steam. Genişletmek için tıkla... Ben sadece minimum olanları paylaştım.
lil kjaer dedi: işletim sistemi: Windows 10. işlemci: Intel Core i9. bellek: 32 GB RAM. ekran kartı: 8 GB RAM. Kaynak Steam. Genişletmek için tıkla... Ben sadece minimum olanları paylaştım.
Yusuf Taha Güneş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 11 Nisan 2022 #9 knk256 dedi: Ne gibi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri yazdığınızı şimdi anladım. lil kjaer dedi: SSD modelleme yazılımlarında şarttır, fazla gerek olmasa da. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. YagizAktug dedi: Kaybetmezsiniz. Sadece modellemede fln biraz yavaş işleyebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
knk256 dedi: Ne gibi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sistem gereksinimleri yazdığınızı şimdi anladım. lil kjaer dedi: SSD modelleme yazılımlarında şarttır, fazla gerek olmasa da. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. YagizAktug dedi: Kaybetmezsiniz. Sadece modellemede fln biraz yavaş işleyebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 11 Nisan 2022 #10 knk256 dedi: Ben sadece minimum olanları paylaştım. Genişletmek için tıkla... O kadar az olacağını düşünmüyorum.
knk256 dedi: Ben sadece minimum olanları paylaştım. Genişletmek için tıkla... O kadar az olacağını düşünmüyorum.