Zorzanaat Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 449 Makaleler 6 Çözümler 2 18 Haziran 2024 #1 Blender 3D ile daha önce yaptığım ama ara ara eklemeler ile süslediğim, terkedilmiş, distopik veya kaotik artık nasıl adlandırırsanız konulu bir çalışmam. Geçtiğimiz yıllarda forumda paylaştığım; Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2024
Blender 3D ile daha önce yaptığım ama ara ara eklemeler ile süslediğim, terkedilmiş, distopik veya kaotik artık nasıl adlandırırsanız konulu bir çalışmam. Geçtiğimiz yıllarda forumda paylaştığım;
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 18 Haziran 2024 #2 Amatör 3D tasarımcı olarak inanılmaz beğendim elinize sağlık. Gerçekten profesyonel duruyor.
Zorzanaat Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 449 Makaleler 6 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #3 yigidyum dedi: Amatör 3D tasarımcı olarak inanılmaz beğendim elinize sağlık. Gerçekten profesyonel duruyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 4K Render atacaktım yanlış görüntüyü kaydetmişim. Gece atacağım. Son düzenleme: 27 Haziran 2024
yigidyum dedi: Amatör 3D tasarımcı olarak inanılmaz beğendim elinize sağlık. Gerçekten profesyonel duruyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 4K Render atacaktım yanlış görüntüyü kaydetmişim. Gece atacağım.
unwanted Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 391 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 çok karanlık hiç bir şey anlaşılmıyor ışıklandırmalara daha çok çalış
Zorzanaat Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 449 Makaleler 6 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #5 unwanted dedi: çok karanlık hiç bir şey anlaşılmıyor ışıklandırmalara daha çok çalış Genişletmek için tıkla... Amacım zaten Terkedilmiş yada Distopik bir ortam oluşturma. Yani bunu bilerek yaptım. Ayrıca parlaklığı artırırsan zaten net şekilde görebilirsin. 4K
unwanted dedi: çok karanlık hiç bir şey anlaşılmıyor ışıklandırmalara daha çok çalış Genişletmek için tıkla... Amacım zaten Terkedilmiş yada Distopik bir ortam oluşturma. Yani bunu bilerek yaptım. Ayrıca parlaklığı artırırsan zaten net şekilde görebilirsin. 4K