Blender ile kış çalışması

Zorzanaat

Kilopat
Makaleler
6
Blender programı ile yaptığım kış ve kar çalışmaları. 2 resimde de toprak üzerinde ki kar görüntüsünü kendim editörden programladım görüntüyü tutturmak için baya uğraştım :d. Yaptığım diğer modeller üzerine de Blender'ın kendi özelliği ile kar ekleyerek böyle bir sahne oluşturdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havadaki kar taneleri dışında çok iyi olmuş. Elinize sağlık.

Koy arka fona söğüt ağacı bakiresi müziğini ne güzel olur youtube de iyi giderdi.

Havadaki kar taneleri dışında çok iyi olmuş. Elinize sağlık.
Yorumun için teşekkür ederim. Bu kar tanelerini animasyon olarak yapmıştım sonra burada da görüntü için başta kullanayım mı kullanmayayım mı diye git gel yaptım sonra da biraz daha realistik katar diye kullandım :d.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Koy arka fona söğüt ağacı bakiresi müziğini ne güzel olur youtube de iyi giderdi.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Gerçekten tam benim kafa dan bir yorum yapmışsın bende öyle arka fona müzik koymayı seven birisiyim hatta İnstagram da öyle paylaşıyordum ama fark ettim ki mobil de paylaşım yapınca resimlerin kalitesi düşüyor :d o yüzden PC den paylaşıyorum orada da müzik ekleme özelliği kullanılmıyor :d.
Youtube en son yaptığım yüksek kalite de bir deniz animasyonu paylaşmıştım onun arka planına bir oyunun müziğini kullanarak attım.

Çünkü bende arka fon ve beat dinlemeyi çok severim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baya iyi doğru yoldasın hocam.
Teşekkür ederim .

Elinize sağlık hocam gerçekten hoş olmuş çizimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…