Blender ile terkedilmiş evde oda çalışması nasıl?

Zorzanaat

Kilopat
Makaleler
6
Blender 3D programı ile yaptığım farklı bir çalışmam. Bunu da daha önce yapmıştım üzerinde yine bazı değişiklikler yaptım.

Dostum kusura bakma ama bu işi bırakırsan kendine en büyük kötülüğü yapmış olacaksın. Gayet başarılı. Tebrik ediyorum, başarılar dilerim. Harikasın.

Blender 3D programı ile yaptığım farklı bir çalışmam. Bunu da daha önce yapmıştım üzerinde yine bazı değişiklikler yaptım.

Eki Görüntüle 2249963

Hocam forumda paylaştığınız diğer çalışmalara da daha önce denk gelmiştim, yaptığınız çalışmalar gayet güzel ve hoş duruyor. Bu işi bırakmamalısınız.

Gayet hoş duruyor ellerine sağlık.
Teşekkürler.
Dostum kusura bakma ama bu işi bırakırsan kendine en büyük kötülüğü yapmış olacaksın. Gayet başarılı. Tebrik ediyorum, başarılar dilerim. Harikasın.
Hocam forumda paylaştığınız diğer çalışmalara da daha önce denk gelmiştim, yaptığınız çalışmalar gayet güzel ve hoş duruyor. Bu işi bırakmamalısınız.
Teşekkürler arkadaşlar. Kendimi bu alan da daha da geliştirmek istiyorum. Hevesim var. İlerleyen zamanlarda daha fazla zaman ayırmayı düşünüyorum.

Teşekkürler.

Teşekkürler arkadaşlar. Kendimi bu alan da daha da geliştirmek istiyorum. Hevesim var. İlerleyen zamanlarda daha fazla zaman ayırmayı düşünüyorum.
Hocam ben de sizin gibi uğraşıyorum, siz bunu hobi olarak falan mı yapıyorsunuz yoksa madiyatı var mı, meraktan sordum.

Hocam ben de sizin gibi uğraşıyorum, siz bunu hobi olarak falan mı yapıyorsunuz yoksa madiyatı var mı, meraktan sordum.
Hobi olarak başladım. Çeşitli bağımsız oyun yapımcıları iletişime geçti hâlâ söyleyenler oluyor ama zamanım olmadığı için işe çeviremedim. İleri de belki duruma göre biraz daha geliştirip iş olanağı olarak kullanabilirim.

Çeşitli oyun yapımcıları, bu projerleri nasıl gördü hocam? Yayınladınız mı bı yerde yani.

Çeşitli oyun yapımcıları, bu projerleri nasıl gördü hocam? Yayınladınız mı bı yerde yani.
Evet. Bir ara bazı oyun forumlarında ve discord'da paylaşmışlığım var. Oradan dönüş aldım. X bir oyunun GM'i tasarımlarımı baya beğenmişti oradan bir PR geldi :d. Bir ara youtube da paylaştığım deniz animasyonu 5k görüntüleme almıştı. Yanlış hatırlamıyor isem bu forumdan da oyun yapma niyetinde olan bazı arkadaşlar dönüş yapmıştı.

Hatta 2022 yılında MMO yapmaya çalışan bir geliştirici abimiz ile rastgele sohbete giriştim sonra apartman yapımlarında tecrübe olsun diye destek verdim ama oyun henüz çıkmadan telif yedi.

Benzer bir oyunda henüz proje aşamasında iken bir kaç önemli tasarımı yapmamı istedi ama uzun ve uğraş gerektirici olduğu için kabul etmemiştim. Üniversiteye gidiyordum işte o biraz engel oldu :d.

Son düzenleme:
Fotorealistik bir çalışma hedefliyorsan çok eksik var fakat bir oyun için yapılmışsa ideal denebilir. Her iki halükarda da texture ve lighting konusuna çok ağırlık vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…