Hobi olarak başladım. Çeşitli bağımsız oyun yapımcıları iletişime geçti hâlâ söyleyenler oluyor ama zamanım olmadığı için işe çeviremedim. İleri de belki duruma göre biraz daha geliştirip iş olanağı olarak kullanabilirim.
Hobi olarak başladım. Çeşitli bağımsız oyun yapımcıları iletişime geçti hâlâ söyleyenler oluyor ama zamanım olmadığı için işe çeviremedim. İleri de belki duruma göre biraz daha geliştirip iş olanağı olarak kullanabilirim.
Evet. Bir ara bazı oyun forumlarında ve discord'da paylaşmışlığım var. Oradan dönüş aldım. X bir oyunun GM'i tasarımlarımı baya beğenmişti oradan bir PR geldi :d. Bir ara youtube da paylaştığım deniz animasyonu 5k görüntüleme almıştı. Yanlış hatırlamıyor isem bu forumdan da oyun yapma niyetinde olan bazı arkadaşlar dönüş yapmıştı.
Hatta 2022 yılında MMO yapmaya çalışan bir geliştirici abimiz ile rastgele sohbete giriştim sonra apartman yapımlarında tecrübe olsun diye destek verdim ama oyun henüz çıkmadan telif yedi.
Benzer bir oyunda henüz proje aşamasında iken bir kaç önemli tasarımı yapmamı istedi ama uzun ve uğraş gerektirici olduğu için kabul etmemiştim. Üniversiteye gidiyordum işte o biraz engel oldu :d.
Fotorealistik bir çalışma hedefliyorsan çok eksik var fakat bir oyun için yapılmışsa ideal denebilir. Her iki halükarda da texture ve lighting konusuna çok ağırlık vermelisin.