Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık. 2. fotoğrafta yerdeki parlama ve taşlar beni benden aldı. Eğer illaki bir eleştri yapacak olsam 2. fotoğraf bana çok karanlık geldi ama böyle bile çok iyi duruyor.
Teşekkür ederim. Ortamı bilerek karanlık tutmak istedim hatta daha fazla karanlık yapmak için bazı ışıkları kapatma fikrim bile vardı :d. Daha önce ki paylaşımım.
Premium seçeneğinde evet. Ortama göre yapay zeka şekillendiriyor farklı seçenekler sunup en uygun hangisi ise seçiyorsun. Not: Mobil uygulama sürümünü kullanarak yaptım ben. Kısacası hem manuel olarak hem otomatik olarak en ince ayrıntısına, detayına kadar yapabiliyorsunuz.
Evet modeller bana ait. Yaklaşık 2-3 senedir aralıklarla Blender programın da modelleme ve görsel programlama ile uğraşıyorum. Zaten kendim de geçen yıl programlama dan mezun oldum. İşte o dönemlerde ilgim daha da arttı. Blender'a ise temelden modelleme uzmanın dan yardım alarak başladım daha sonra 100'ü geçkin video izlemişimdir :d. Topluluk forumlarından, makalelerden falan yardım alarak işte 2020 yılında başladım. Bir kaç senem öyle geçti işte bu 2022'nin ortalarında da işte böyle mekanlar yapmaya başladım.
2020-2021 yıllarında yani başladığım zamanlarda en az 2-3 kere bıraktım ama silmedim merakım vardı sonra geri başladım çünkü beyin ağrıtıyordu :d. Başlarda yoruyor. Sonrasında da yoruyor ama anladıkça ve öğrendikçe azalıyor :d. Sabır da çok önemli.
@Zorzanaat hocam bu alan üzerine hiçbir çalışmam bilgim yok lakin önünüz gerçekten çok açık gözüküyor umarım güzel yerlere gelirsiniz. Yolunuz açık olsun.