F Furkimy Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 82 16 Kasım 2022 #1 Blender indireceğim fakat gerekli şeyleri bilmiyorum. Bu arada orijinal sitesi "Blender org" değil mi? Eklenti kurmak gerekli mi?
Blender indireceğim fakat gerekli şeyleri bilmiyorum. Bu arada orijinal sitesi "Blender org" değil mi? Eklenti kurmak gerekli mi?
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.198 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 16 Kasım 2022 #2 Furkimy dedi: Blender indireceğim fakat gerekli şeyleri bilmiyorum. Bu arada orijinal sitesi "Blender org" değil mi? Eklenti kurmak gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden indirebilirsiniz.
Furkimy dedi: Blender indireceğim fakat gerekli şeyleri bilmiyorum. Bu arada orijinal sitesi "Blender org" değil mi? Eklenti kurmak gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden indirebilirsiniz.
F Furkimy Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 82 16 Kasım 2022 #3 WinTime dedi: Steam üzerinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.
WinTime dedi: Steam üzerinden indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndiriyorum teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.