A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Blender ile 3D modelleme öğrenmek istiyorum, nereden başlanır kurs veya YouTube videosu önerebilir misiniz? (İngilizcem iyi değil) Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Blender ile 3D modelleme öğrenmek istiyorum, nereden başlanır kurs veya YouTube videosu önerebilir misiniz? (İngilizcem iyi değil)
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 30 Kasım 2024 #2 AnanasMuhittin dedi: Blender ile 3D modelleme öğrenmek istiyorum, nereden başlanır kurs veya YouTube videosu önerebilir misiniz? (İngilizcem iyi değil) Genişletmek için tıkla... vizy3d isimli kanala bakabilirsiniz.
AnanasMuhittin dedi: Blender ile 3D modelleme öğrenmek istiyorum, nereden başlanır kurs veya YouTube videosu önerebilir misiniz? (İngilizcem iyi değil) Genişletmek için tıkla... vizy3d isimli kanala bakabilirsiniz.
A AnanasMuhittin Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 BakıcıArthurMorgan dedi: Vizy3D isimli kanala bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 30 Kasım 2024 #4 AnanasMuhittin dedi: Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Sanada(değil).
eska Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 Ahmet burul kanalına bakabilirsiniz
Y yagmuryuyucu Yoctopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Ocak 2025 #6 www.sanalogretim.com dan bakabilirsiniz. Zengin bir içerik bulunuyor. Aynı zamanda hangi sıra ile öğrenmeniz gerektiği de açıklanmış. https://www.sanalogretim.com/Blender-Egitim-Ogretim-Setleri/Listele/43
www.sanalogretim.com dan bakabilirsiniz. Zengin bir içerik bulunuyor. Aynı zamanda hangi sıra ile öğrenmeniz gerektiği de açıklanmış. https://www.sanalogretim.com/Blender-Egitim-Ogretim-Setleri/Listele/43