V v7xbc Femtopat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 84 26 Şubat 2024 #11 Mert Can Urcan dedi: UV sabitse, Face Hair'i texture üzerinden yapabiliyor olman gerek. Yani o versiyona özel çözüm, muhtemelen 2.9+ 'lara eklenmiştir, istersen bir de öyle bak. Onun dışında tam ekran görüntüleri paylaşırsan bakabiliriz nereye ne tıklaman gerek. Genişletmek için tıkla... Blenderı tam olarak kavrayamadım aslında. Tavsiye edebileceğiniz bir kanal var mı biraz kendimi geliştirmem için.
Mert Can Urcan dedi: UV sabitse, Face Hair'i texture üzerinden yapabiliyor olman gerek. Yani o versiyona özel çözüm, muhtemelen 2.9+ 'lara eklenmiştir, istersen bir de öyle bak. Onun dışında tam ekran görüntüleri paylaşırsan bakabiliriz nereye ne tıklaman gerek. Genişletmek için tıkla... Blenderı tam olarak kavrayamadım aslında. Tavsiye edebileceğiniz bir kanal var mı biraz kendimi geliştirmem için.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.494 Çözümler 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 26 Şubat 2024 #12 v7xbc dedi: Blenderı tam olarak kavrayamadım aslında. Tavsiye edebileceğiniz bir kanal var mı biraz kendimi geliştirmem için. Genişletmek için tıkla... Eski versiyonu için hayır, youtube'a bakabilirsin donut setine, kendin çözersin, kolay gelsin.
v7xbc dedi: Blenderı tam olarak kavrayamadım aslında. Tavsiye edebileceğiniz bir kanal var mı biraz kendimi geliştirmem için. Genişletmek için tıkla... Eski versiyonu için hayır, youtube'a bakabilirsin donut setine, kendin çözersin, kolay gelsin.