Blender ofis binasının 5. günü

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamın aleyküm, bugün ise ofis binasının dışının neredeyse bitmiş olduğu ve artık sadece texture ekleme aşamasına gelmiş bulunmaktayım, bugünün fotoğrafına bakmak isterseniz:

Peki daha neler eklenebilir? (Not: Binanın hayali noktası Londra, ona göre eklentiler önerin.)
Benim çalışmamı izlediğiniz için teşekkür ederim.

Ayrıca monitör ve bilgisayar çalışıyor.

Eline sağlık çok güzel görünüyor. Dış mekan olarak Londra diyorsan tabiki Big Ben veya Thames nehrinde değişik büyük bir köprüleri var ismi neydi hatırlamıyorum bir de dönme dolapları vardı yine meşhur kocaman birşey google görsellerden ref bakabilirsin.

Veya binanın dışına bu İngilizlerin meşhur kırmızı telefon kulübelerinden bir tane modelleyebilirsin. Tekrar eline sağlık kolay gelsin.

Rica ederim, ayrıca bunları da modellerim:

Monitörün adı ise GDM-4011P.

Bina güzel gidiyor. Londra için kırmızı telefon kulubesi, araya bi tane mavi de atabilirsin Dr.Who olur, "DoubleDecker" kırmızı otobüs olabilir, arka plan için 1800-1930 mimarisi olabilir. Veya erotik limon sıkacağı gibi binalardan lowpoly halinde atabilirsin finans bölgesine bakarak, bir sürü "modernizm" altında "şequilli şuqullu" binalar mevcut - bi tanesi "death ray" binası, Death Star'ın düşük bütçeli 3dprint lezzet ikizi.

Kasayı kullanıcıya çevirmen gerek, disket takma işlemi önden yapılır ergonomik standartlarda.

5 derece yukarıya çekeceğim. Disket takma yerini soracak olursan bu bir gerçek bilgisayar, SGI Indy diye araştırabilirsiniz.
Elektro mavi olmadığından hiç aklıma gelmedi Guinness 1993, bende 3.5" floppy neden kenarda diyodum, bu kasayı biraz can sıkıntısından tasarlamış arkadaşlar, standart ergonomiyi bozalım hevesi. Vay be ne zamanlardı.

5 derece neyi yukarı çekeceksin onu yakalayamadım.

Y ekseni üzerinde 5 derece.

Hocam kırmızı yangın muslukları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…