Blender programı nedir?

CyberNexus

Hectopat
Blender programı "nedir, nasıl kullanılırdan" önce, ne temelli bir program? Render konusunda performans testi için mi kullanılıyor? Kısa olarak bilgilendirir misiniz?

Soruyu biraz açar mısınız? Ve evet performans testi için bir benchmark uygulaması var.

Soruyu biraz açar mısınız? Ve evet performans testi için bir benchmark uygulaması var.
Şöyle, ben yakın zaman da sistemimi bilgisayarcıya vermiştim fan bakımı, macun ve parça değişimi için. Döndüğünde performans testi yapmak istiyorum, render performansına bakmak istiyorum. Örneğin, AE'te Premiere Pro vs. Uygulama dediniz, hangileri?

Kısaca 3d model yapma uygulaması. Bu yaptığınız model bir oyun için nesne olabilir, film için animasyon olabilir vs.
Teşekkürler. Peki render konusunda sistemimi test edebilirim değil mi?

Video render ile 3D render farklı oluyor.

Bahsettiğim Benchmark'ı buradan indirebilirsiniz. Diğer kullanıcıların verileriyle aynı olup olmadığını test edebilirsiniz. Video render kısmında ise ağır dosyaları render almayı deneyerek test edebilirsiniz.

Hiç Blender programı ile performans testi yapmayı denemedim. İşlemci için cinebench r23, ekran kartı için ise 3dmark kullanabilirsiniz.
3dmark daha evrensel bir test iken blender benchmark blender özelinde ne kadar performans vereceğini gösterir. Arkadaş anladığım kadarıyla sistemin doğru çalışıp çalışmadığını anlamak için test yaptığı için ikisi de işini görecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…