Material preview modundayken yanlışlıkla şu seçenekleri seçmiş olabilir misiniz bir kontrol edin.
Bu Material Preview'ın kendi ışık ve dünyasını bırakıp sahnenizde ne varsa o ışıklandırmayla gösterir. Sahnenizde ışık yoksa siyah görünebilir. Aklıma bu geldi ilk etapta.
Bu material Preview'ın kendi ışık ve dünyasını bırakıp sahnenizde ne varsa o ışıklandırmayla gösterir. Sahnenizde ışık yoksa siyah görünebilir. Aklıma bu geldi ilk etapta.
Hocam şuradan veya başka bir kaynaktan insanların yaptığı bir projeyi indirip dener misiniz düzgün materyalli bir biçimde açılıyor mu proje. Açılmıyorsa Gpu Driver sorunu olabilir diye tahmin ediyorum.
Hocam şuradan veya başka bir kaynaktan insanların yaptığı bir projeyi indirip dener misiniz düzgün materyalli bir biçimde açılıyor mu proje. Açılmıyorsa GPU driver sorunu olabilir diye tahmin ediyorum.
Hocam şuradan veya başka bir kaynaktan insanların yaptığı bir projeyi indirip dener misiniz düzgün materyalli bir biçimde açılıyor mu proje. Açılmıyorsa Gpu Driver sorunu olabilir diye tahmin ediyorum.