pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Blender'den render aldım. MP4 diye aldım fakat video açılmıyor daha doğrusu açamıyormuş. MP4 nasıl çıkarılır render?
Blender'den render aldım. MP4 diye aldım fakat video açılmıyor daha doğrusu açamıyormuş. MP4 nasıl çıkarılır render?
milito Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci & grafiker 9 Temmuz 2023 #2 pr1me dedi: Blender'den render aldım. MP4 diye aldım fakat video açılmıyor daha doğrusu açamıyormuş. MP4 nasıl çıkarılır render? Genişletmek için tıkla... Render ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin?
pr1me dedi: Blender'den render aldım. MP4 diye aldım fakat video açılmıyor daha doğrusu açamıyormuş. MP4 nasıl çıkarılır render? Genişletmek için tıkla... Render ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin?
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 milito dedi: Render ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şuan pcnin yanında değilim ama en kısa zamanda atmaya çalışıcam.
milito dedi: Render ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şuan pcnin yanında değilim ama en kısa zamanda atmaya çalışıcam.