Daperial Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #1 Resimlerde görmüş olduğunuz modelimi boyadım ama sadece Solid modda görünüyor boyamam. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 26 KB · Görüntüleme: 42 Ekran Alıntısı2.JPG 19,4 KB · Görüntüleme: 36
pomodot Femtopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek BC DEV 7 Mart 2022 #2 UV Maps ayarını kontrol edin. Kamera iconuna basarak aç kapat yapabilirsin.
Daperial Hectopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #3 pomodot dedi: UV maps ayarını kontrol edin. Kamera iconuna basarak aç kapat yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... UV map yaptım fakat texture düzgün uymuyor. Shader kısmında şu şekilde. pomodot dedi: UV maps ayarını kontrol edin. Kamera iconuna basarak aç kapat yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kamera derken neyi kastettiniz. Dosya Ekleri resim_2022-03-07_154557.png 397,7 KB · Görüntüleme: 38
pomodot dedi: UV maps ayarını kontrol edin. Kamera iconuna basarak aç kapat yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... UV map yaptım fakat texture düzgün uymuyor. Shader kısmında şu şekilde. pomodot dedi: UV maps ayarını kontrol edin. Kamera iconuna basarak aç kapat yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kamera derken neyi kastettiniz.
pomodot Femtopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek BC DEV 7 Mart 2022 #4 Şu ayardan bahsetmiştim. Kenarda küçük kamera iconu var.