2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 18 Aralık 2023 #1 Şu an tipi böyle ama şu görseldeki gibi yapmak istiyorum. Bakışını sert ve daha düzgün yardımcı olabilecek birileri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2023
Şu an tipi böyle ama şu görseldeki gibi yapmak istiyorum. Bakışını sert ve daha düzgün yardımcı olabilecek birileri var mı?
Çözüm Mert Can Urcan 18 Aralık 2023 Face Rig yapabilirsin eğer karakteri rigleyen sensen, yok rig hazırsa şunları deneyebilirsin. Addon Rigify ile. Blender üstüne Nvidia Omni Audio2Face ile. Addon Faceit ile.
Face Rig yapabilirsin eğer karakteri rigleyen sensen, yok rig hazırsa şunları deneyebilirsin. Addon Rigify ile. Blender üstüne Nvidia Omni Audio2Face ile. Addon Faceit ile.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.929 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 18 Aralık 2023 #2 Face Rig yapabilirsin eğer karakteri rigleyen sensen, yok rig hazırsa şunları deneyebilirsin. Addon Rigify ile. Blender üstüne Nvidia Omni Audio2Face ile. Addon Faceit ile. Artı 0 Eksi Çözüm
Face Rig yapabilirsin eğer karakteri rigleyen sensen, yok rig hazırsa şunları deneyebilirsin. Addon Rigify ile. Blender üstüne Nvidia Omni Audio2Face ile. Addon Faceit ile.
KS KS 2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 18 Aralık 2023 #3 Rig hazır. Bu attıklarınıza bakacağım çok teşekkür ederim. Peki bu hazır Rig'i bu haliyle Vtuber Studio'da model olarak kullanabilmem için neler gerekiyor? @Mert Can Urcan Artı 0 Eksi
Rig hazır. Bu attıklarınıza bakacağım çok teşekkür ederim. Peki bu hazır Rig'i bu haliyle Vtuber Studio'da model olarak kullanabilmem için neler gerekiyor? @Mert Can Urcan
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.929 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 18 Aralık 2023 #4 253662 dedi: Rig hazır. Bu attıklarınıza bakacağım çok teşekkür ederim. Peki bu hazır Rig'i bu haliyle Vtuber Studio'da model olarak kullanabilmem için neler gerekiyor? @Mert Can Urcan Genişletmek için tıkla... Onunla hiç ilgilenmedim ancak gene Addon olarak Vtuber Tracker vardı sanırım. Artı 0 Eksi
253662 dedi: Rig hazır. Bu attıklarınıza bakacağım çok teşekkür ederim. Peki bu hazır Rig'i bu haliyle Vtuber Studio'da model olarak kullanabilmem için neler gerekiyor? @Mert Can Urcan Genişletmek için tıkla... Onunla hiç ilgilenmedim ancak gene Addon olarak Vtuber Tracker vardı sanırım.