Blender wire derken neyi kast ediyor?

ByHarunHR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben turbosquid üzerinden ilk satışımı gerçekleştirecektim. Fakat wire istiyor. Wire derken neden kast ediyor? Edit mod fotoğrafını kabul etmiyor wireframe modunda ki fotoğrafı kabul etmiyor yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    55,8 KB · Görüntüleme: 44

Şurada istediği standartlar yazıyor Wire dediği evet Wireframe fakat Blenderda nasıl alınacağını açıklamamış.

Yeni boş bir materyal yaratıp şuradan onu seçerseniz ve render moda geçerseniz projenizdeki materyalleri yok sayar herşeyi bu materyalle gösterir.

Render moddayken de Edit>Edge Selection derseniz ve ekrandaki gereksiz Cursor,Origin vs gibi Overlaysleri kaparsanız uygun bir açıdan ekran görüntüsü şu sonucu veriyor. Kabul edilir mi bilmiyorum benim Blenderım burada biter

Başka bir yolu varsa bizi de bilgilendirirseniz çok makbule geçer. Kolaylıklar diliyorum.

Reis senin dediğin gibi yaptık yine kabul etmedi diğer projelere baktık onların ki gibi yaptık onu da kabul etmedi en sonda senin gönderdiğini ve diğer projelerde ki wire fotoğraflarını da denedik onlar da olmadı sebebi nedir?

Referans olarak istediği sonuç bu neticede bilemiyorum mesh topolojisinde bir sıkıntı olabilir mi acaba (Ngon vs.) kendi aldığınız örneği buraya koyarsanız bilen arkadaşlar yorum yapabilir.

Şunun kabul edilmemesi için bir sebep göremiyorum ben sadece viewport olduğu için samples değeri düşük. Benzer sitelerde model satan arkadaşlar varsa daha iyi yardımcı olurlar sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…