FERMANS Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Merhaba programa girince sağdaki seçenekler ve üstteki seçenekler ve yazılar gözükmüyor. Bunun sebebi nedir? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2023
Merhaba programa girince sağdaki seçenekler ve üstteki seçenekler ve yazılar gözükmüyor. Bunun sebebi nedir? Yardımcı olur musunuz?
A Aclife Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 600 Çözümler 15 6 Şubat 2023 #2 Edit : Şurada AMD driver sürümüyle alakalı olduğunu söylemişler bir bakın isterseniz. Hiç karşılaşmadığım bir durum. Programı kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi ? Kaldırdıktan sonra C:\Users\"Kullacı Adınız"\AppData\Roaming\Blender Foundation klasörünü de silmeyi unutmayın. Kurduğunuz versiyon hangisi ? Ben şu an 3.4 kullanıyorum Şu linkten 3.3 LTS versiyonunu bir deneyin. Makinenizin özellikleri de önemli işletim sistemi GPU marka modeli driver durumu vs. Son düzenleme: 6 Şubat 2023
Edit : Şurada AMD driver sürümüyle alakalı olduğunu söylemişler bir bakın isterseniz. Hiç karşılaşmadığım bir durum. Programı kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi ? Kaldırdıktan sonra C:\Users\"Kullacı Adınız"\AppData\Roaming\Blender Foundation klasörünü de silmeyi unutmayın. Kurduğunuz versiyon hangisi ? Ben şu an 3.4 kullanıyorum Şu linkten 3.3 LTS versiyonunu bir deneyin. Makinenizin özellikleri de önemli işletim sistemi GPU marka modeli driver durumu vs.