PrometiscyL Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 4 Temmuz 2022 #1 Sculpt yaparken CTRL+r yapınca yüzeyler bu şekilde oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #2 Ctrl+A yapıp deneyin birde. masterhaşhaşi dedi: Ctrl+A yapıp deneyin birde. Genişletmek için tıkla... Düşük poligonda normal böyle hatalar. Ya başta dediğim gibi ya da Dynamesh yardımıyla deneyin.
Ctrl+A yapıp deneyin birde. masterhaşhaşi dedi: Ctrl+A yapıp deneyin birde. Genişletmek için tıkla... Düşük poligonda normal böyle hatalar. Ya başta dediğim gibi ya da Dynamesh yardımıyla deneyin.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.365 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 4 Temmuz 2022 #3 Poligon sayısı düşük, arttırması gerekecek, multiresolution modifier + dynamesh. Vertex bağlantılarını kontrol edin, kopukluk olabilir. Merge vertices uygulayın. Scale vb kısımları Apply/uygulayın - nadiren bir şeyler ters gidebiliyor.
Poligon sayısı düşük, arttırması gerekecek, multiresolution modifier + dynamesh. Vertex bağlantılarını kontrol edin, kopukluk olabilir. Merge vertices uygulayın. Scale vb kısımları Apply/uygulayın - nadiren bir şeyler ters gidebiliyor.
PrometiscyL Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 4 Temmuz 2022 #4 Planeleri extrude edip 3d yaptım sonra ctrl r dedim oldu. Son düzenleme: 4 Temmuz 2022
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.365 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 4 Temmuz 2022 #5 PrometiscyL dedi: Planeleri extrude edip 3d yaptım sonra ctrl r dedim oldu. Genişletmek için tıkla... Manifold object problemi? Deneyeyim merak ettim.
PrometiscyL dedi: Planeleri extrude edip 3d yaptım sonra ctrl r dedim oldu. Genişletmek için tıkla... Manifold object problemi? Deneyeyim merak ettim.