Blender'a hazır tasarım nasıl eklenir?

sadeceomers

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Blender kullanmaya yeni başladım. Hazır bir tasarım yüklemek istiyorum ama yüklemek hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bana adim adim ne yapacağımı gösterir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-09 213417.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-09 213417.png
    198,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2024-10-09 213255.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-09 213255.png
    97 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran görüntüsü 2024-10-09 213231.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-09 213231.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar merhaba, Blender kullanmaya yeni başladım. Hazır bir tasarım yüklemek istiyorum ama yüklemek hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bana adim adim ne yapacağımı gösterir misiniz?
Sen önce bir donut yap, nasıl? Buradan. Dilin yetmiyorsa, ekran hareketlerini izle.

Sonra, siteyi Türkçe kullanmaman daha iyi olur, "karışım indir" dediği muhtemelen *.blend dosyası blender'ın, onu indir.

GitHub Sketchfab kısmına üstteki iki kısımdan sonra geçersen herkes daha az yorulur.

Sen önce bir donut yap, nasıl? Buradan. Dilin yetmiyorsa, ekran hareketlerini izle.

Sonra, siteyi Türkçe kullanmaman daha iyi olur, "karışım indir" dediği muhtemelen *.blend dosyası Blender'ın, onu indir.

GitHub Sketchfab kısmına üstteki iki kısımdan sonra geçersen herkes daha az yorulur.

Dostum hiçbir şey anlamadım.

Eki Görüntüle 2325891Şurada mavi yazı var, ona bağlantı/link derler, ona tıkla, oradakileri öğren blender'la ilgili, sonra çoğu sorunun cevabına kavuşacaksın.
Tamamdır

Eki Görüntüle 2325891Şurada mavi yazı var, ona bağlantı/link derler, ona tıkla, oradakileri öğren Blender'la ilgili, sonra çoğu sorunun cevabına kavuşacaksın.

Dostum yapmam gereken her şeyi yaptım. Bu linkteki dosyayı Blender eklentisi olarak kurdum. Ama indirdiğim hazır tasarımı hala blendera aktaramıyorum

Son düzenleme:
Tamamdır

Dostum yapmam gereken her şeyi yaptım. Bu linkteki dosyayı Blender eklentisi olarak kurdum. Ama indirdiğim hazır tasarımı hala blendera aktaramıyorum
Ayanami rei pelus.blend dosyasını indirdin ve açamıyor musun? Yoksa başka dosya uzantısı mı indirdin onu kontrol et, başka ise import edeceksin.

Ayanami rei pelus.blend dosyasını indirdin ve açamıyor musun? Yoksa başka dosya uzantısı mı indirdin onu kontrol et, başka ise import edeceksin.

Bu kısımdakı bütün dosya çeşitlerini yükleyip denedim. Rei dosyası Blender'da gozukuyor ama grı renkte, yanı acılmıyor. Kılıtlı gıbı bir şey

Biraz daha örnek verebileceksem şunları göstereyim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-10 220828.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-10 220828.png
    855,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2024-10-10 222040.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-10 222040.png
    56,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2024-10-10 222024.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-10 222024.png
    188,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran görüntüsü 2024-10-10 222028.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-10 222028.png
    166,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu kısımdakı bütün dosya çeşitlerini yükleyip denedim. Rei dosyası Blender'da gozukuyor ama grı renkte, yanı acılmıyor. Kılıtlı gıbı bir şey

Biraz daha örnek verebileceksem şunları göstereyim.
Rei dosyasının .blend ismi varsa onu doğrudan çift tıklayıp Blender'da açabilmen gerekiyor - dosyayı blender dosyası olarak görmüyorsa blender programını açıp içinden Open ile ilerlemen gerek. Türkçe kullandığın için çok yardımcı olamayabilirim.

Rei dosyasının. Blend ismi varsa onu doğrudan çift tıklayıp Blender'da açabilmen gerekiyor - dosyayı Blender dosyası olarak görmüyorsa Blender programını açıp içinden Open ile ilerlemen gerek. Türkçe kullandığın için çok yardımcı olamayabilirim.

Sana nasıl ulaşabilirim? Ekran acarak gösterebilecegim platform olarak Skype var şu anda. Oradan denesek. Hem bana tane tane anlatırsın. İngilizce yaparım Blender'ı.

Sana nasıl ulaşabilirim? Ekran acarak gösterebilecegim platform olarak Skype var şu anda. Oradan denesek. Hem bana tane tane anlatırsın. İngilizce yaparım Blender'ı.
Malesef burada iletişim bilgisi paylaşmak yasak, ve anlattığım tane tane zaten, acele etmeden dene. Atladığın basamağı bul veya ekran görüntüsü tek tek her adımda vere vere sorabilirsin. Zira bahsettiğin şekilde yardımcı olamam, o sektörden ekmek yeniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı