Arkadaşlar merhaba, Blender kullanmaya yeni başladım. Hazır bir tasarım yüklemek istiyorum ama yüklemek hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bana adim adim ne yapacağımı gösterir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, Blender kullanmaya yeni başladım. Hazır bir tasarım yüklemek istiyorum ama yüklemek hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bana adim adim ne yapacağımı gösterir misiniz?
Eki Görüntüle 2325891Şurada mavi yazı var, ona bağlantı/link derler, ona tıkla, oradakileri öğren blender'la ilgili, sonra çoğu sorunun cevabına kavuşacaksın.
Eki Görüntüle 2325891Şurada mavi yazı var, ona bağlantı/link derler, ona tıkla, oradakileri öğren Blender'la ilgili, sonra çoğu sorunun cevabına kavuşacaksın.
Rei dosyasının .blend ismi varsa onu doğrudan çift tıklayıp Blender'da açabilmen gerekiyor - dosyayı blender dosyası olarak görmüyorsa blender programını açıp içinden Open ile ilerlemen gerek. Türkçe kullandığın için çok yardımcı olamayabilirim.
Rei dosyasının. Blend ismi varsa onu doğrudan çift tıklayıp Blender'da açabilmen gerekiyor - dosyayı Blender dosyası olarak görmüyorsa Blender programını açıp içinden Open ile ilerlemen gerek. Türkçe kullandığın için çok yardımcı olamayabilirim.
Sana nasıl ulaşabilirim? Ekran acarak gösterebilecegim platform olarak Skype var şu anda. Oradan denesek. Hem bana tane tane anlatırsın. İngilizce yaparım Blender'ı.
Sana nasıl ulaşabilirim? Ekran acarak gösterebilecegim platform olarak Skype var şu anda. Oradan denesek. Hem bana tane tane anlatırsın. İngilizce yaparım Blender'ı.
Malesef burada iletişim bilgisi paylaşmak yasak, ve anlattığım tane tane zaten, acele etmeden dene. Atladığın basamağı bul veya ekran görüntüsü tek tek her adımda vere vere sorabilirsin. Zira bahsettiğin şekilde yardımcı olamam, o sektörden ekmek yeniyor.