Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar fotoğraf atamıyorum site hata veriyor ama ben anlatayım. 3B yani Blender programına video atsam ve o Video'da penaltı pozisyonu olan yere bir top bir de çizgi çekebilir miyim? Fotoğraf atabilsem iyi olurdu.
Arkadaşlar fotoğraf atamıyorum site hata veriyor ama ben anlatayım. 3B yani Blender programına video atsam ve o Video'da penaltı pozisyonu olan yere bir top bir de çizgi çekebilir miyim? Fotoğraf atabilsem iyi olurdu.
dolnesteban Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 107 25 Ocak 2024 #2 Görsel yükle kısmından fotoğraf atabilirsin. Pardon düzgün okumamışım.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 25 Ocak 2024 #3 Karakteri ve animasyon kısmını Mixamo'dan halledebilirsin. Sana sadece temel futbol topu animasyonu, halı saha ve kale modellemesi kalıyor.
Karakteri ve animasyon kısmını Mixamo'dan halledebilirsin. Sana sadece temel futbol topu animasyonu, halı saha ve kale modellemesi kalıyor.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 bados123 dedi: Karakteri ve animasyon kısmını Mixamo'dan halledebilirsin. Sana sadece temel futbol topu animasyonu, halı saha ve kale modellemesi kalıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onları. bados123 dedi: Karakteri ve animasyon kısmını Mixamo'dan halledebilirsin. Sana sadece temel futbol topu animasyonu, halı saha ve kale modellemesi kalıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğin modellemeleri bulabileceğim bir site var mı?
bados123 dedi: Karakteri ve animasyon kısmını Mixamo'dan halledebilirsin. Sana sadece temel futbol topu animasyonu, halı saha ve kale modellemesi kalıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onları. bados123 dedi: Karakteri ve animasyon kısmını Mixamo'dan halledebilirsin. Sana sadece temel futbol topu animasyonu, halı saha ve kale modellemesi kalıyor. Genişletmek için tıkla... Dediğin modellemeleri bulabileceğim bir site var mı?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 25 Ocak 2024 #5 @Oldus temel modelleme bilmeden hiçbir şeye geçme. Önce Blender temelleri.