4 436342 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 100 Çözümler 1 4 Kasım 2024 #1 Extra curve objects ve curve Tools aktif olduğu halde fillet yapamıyorum seçilmiyor bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2024
Extra curve objects ve curve Tools aktif olduğu halde fillet yapamıyorum seçilmiyor bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.850 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 4 Kasım 2024 #2 436342 dedi: Extra curve objects ve curve Tools aktif olduğu halde fillet yapamıyorum seçilmiyor bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Görselle belki, obje ve modifier tab vs, tüm Blender ekranı.
436342 dedi: Extra curve objects ve curve Tools aktif olduğu halde fillet yapamıyorum seçilmiyor bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Görselle belki, obje ve modifier tab vs, tüm Blender ekranı.