M Mr.Talha Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 11 30 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Blender'da yeniyim. Render alırken nesne mor oluyor. İnternetten baktım. Texture dosyası kayıptır dıyor ama kayıp değil. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021
Arkadaşlar merhaba. Blender'da yeniyim. Render alırken nesne mor oluyor. İnternetten baktım. Texture dosyası kayıptır dıyor ama kayıp değil.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 30 Nisan 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izlediniz mi? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izlediniz mi?
KS KS M Mr.Talha Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 11 30 Nisan 2021 #3 Kainny dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet izledim ama sorun halen devam ediyor yardım edecek biri yok mu ? Son düzenleme: 30 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Kainny dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet izledim ama sorun halen devam ediyor yardım edecek biri yok mu ?