AidenFloppa Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Merhaba. Ben Blender'da sculpting kısmında sorun yaşıyorum. Plane objesine birçok fırça denememe rağmen etkisi görünmedi. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025
Merhaba. Ben Blender'da sculpting kısmında sorun yaşıyorum. Plane objesine birçok fırça denememe rağmen etkisi görünmedi. Yardımcı olur musunuz?
K kadirkorkmaz1251 Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #2 AidenFloppa dedi: Merhaba. Ben Blender'da sculpting kısmında sorun yaşıyorum. Plane objesine birçok fırça denememe rağmen etkisi görünmedi. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam plane objesi düz ve kalınlığı yoksa sculpt işe yaramaz önce subdivision ekleyip biraz kalınlık verin sonra denersiniz.
AidenFloppa dedi: Merhaba. Ben Blender'da sculpting kısmında sorun yaşıyorum. Plane objesine birçok fırça denememe rağmen etkisi görünmedi. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam plane objesi düz ve kalınlığı yoksa sculpt işe yaramaz önce subdivision ekleyip biraz kalınlık verin sonra denersiniz.